Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

‎17ο Ικαριώτικο Πανηγύρι στο Πέραμα

Το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018 με διοργανωτή το Σύλλογο Ικαριωτών Περάματος και γύρω Δήμων "Ο Ίκαρος", στη θέση "Αρμός" Περάματος.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Σύλλογος Ικαριωτών Περάματος & Γύρω Δήμων «Ο ΙΚΑΡΟΣ» για   17η χρονιά σας προσκαλεί στο ικαριώτικο πανηγύρι στον Αρμό Περάματος το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018.

Τη διασκέδασή σας θα αναλάβει η ορχήστρα του Νίκου Φάκαρου.


Σας περιμένουμε να περάσουμε μια όμορφη βραδιά.

Φιλικά

Το Δ.Σ.


Υ.Γ. : Επειδή τα τελευταία χρόνια παρατηρήθηκαν  κρούσματα από φίλους -επισκέπτες του πανηγυριού οι οποίοι εισέρχονται στο χώρο με δικά τους φαγώσιμα και ποτά και κρατώντας τραπεζοκαθίσματα του συλλόγου έχει ως αποτέλεσμα οι φίλοι που συνεισφέρουν με την αγορά από τα προσφερόμενα προϊόντα που διαθέτει ο σύλλογος  να φέρνουν το σύλλογο σε δύσκολη θέση κάνοντας παράπονα ότι δεν βρίσκουν τις απαιτούμενες θέσεις. Το πανηγύρι δεν γίνεται μόνο ως προς τη μεταφορά της παράδοσης και των εθίμων του νησιού μας στην πόλη μας αλλά και προς ενίσχυση του συλλόγου ώστε να έχει τη δυνατότητα να συνεχίζει την πολιτιστική και κοινωνική δράση του και λειτουργία του.

Αγαπητοί φίλοι για αυτό το λόγο δεν θα επιτραπεί η χρήση των καθισμάτων του συλλόγου σε αυτούς που θα προσέλθουν στο χώρο με δικά τους φαγητά και ποτά εκτός από αυτά που προσφέρει το πανηγύρι.