Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Για να μην ξεχνάμε...

Για το θέμα της αδειοδότησης και των εργασιακών που προκύπτουν τα έχουμε ήδη, πει, γράψει και εκφωνήσει (σε εκδηλώσεις), οπότε να μην το κουράζουμε, όποιος θέλει ψάχνει και τα βρίσκει. Να συμπληρώσουμε όμως κάτι με την επισύναψη υλικού από το αρχείο μας.

Θέση πρώτη: Να μην χάσει κανείς τη δουλειά του, είτε στα ΜΜΕ, είτε αλλού (αυτό το τελευταίο δεν είναι πάντα αυτονόητο για τη συντεχνία των ΜΜΕ). Όποιος απολυθεί δεν θα γίνει καλύτερος στη ζωή του.

Θέση δεύτερη: Όποιος λέει μπούρδες, παρά την όποια δεδομένη αλληλεγγύη στο εργασιακό, θα τρώει "φάπα" (επί του πολιτικού για να μην παρεξηγηθούμε).

Γι αυτό αφιερώνουμε από το δελτίο του ΑΝΤ1 (20 Φλεβάρη του 2012), τότε που η ΕΡΤ είχε 2.811 εργαζόμενους (δύο χρόνια πριν το 2010, είχε άλλους 2.000, άρα ήδη είχε μειωθεί κατά πολύ ο αριθμός των εργαζομένων) σύμφωνα με στοιχεία της ΠΟΣΠΕΡΤ, το πινακάκι που παρουσιάστηκε σε τρια συνεχόμενα δελτία του ΑΝΤ1 και το οποίο έλεγε ότι οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ ήταν 7.000, δηλαδή αύξηση πάνω από 50% σε σχέση με την πραγματικότητα, για να στηθεί περιβάλλον απολύσεων.