Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Πανικόβλητη κυβέρνηση ψάχνει ευκαιρίες για επικοινωνιακό "ξέπλυμα" - unfair play

...αναδημοσίευση από το www.ertopen.com...


Αν είναι δυνατόν, η κυβέρνηση των ασφαλιτών που στήνουν επεισόδια σε πορείες, των χημικών, των ΜΑΤ, των μνημονίων και των Μπαλτάκων, του ΕΝΦΙΑ και της ανεργίας, του "μαύρου" και των επιστρατεύσεων, να δίνει συγχαρητήρια για αθλητικό fair play, όταν η ίδια "παίζει βρώμικα και αντιαθλητικά", ένα λαό εδώ και χρόνια.

Η είδηση όπως την έδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων: "Με τον ποδοσφαιριστή της Νέας Ιωνίας Γιάννη Χλωρό συναντήθηκε στο γραφείο του ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός, τον οποίο συνεχάρη από κοντά για το «ευ αγωνίζεσθαι» που επέδειξε στον αγώνα της Κυριακής με τον Ηλυσιακό, και συγκεκριμένα για την κίνησή του να πετάξει τη μπάλα άουτ προ κενής εστίας προκειμένου να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στον αντίπαλο τερματοφύλακα Μιχάλη Σιφάκη που είχε τραυματιστεί. Απευθυνόμενος στον ποδοσφαιριστή, ο Γιάννης Ανδριανός είπε: «Αυτό είναι το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε για το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό μας. Κι αυτό είναι και το πραγματικό νόημα του αθλητισμού: η άμιλλα, το ευ αγωνίζεσθαι, το να αντιμετωπίζεις αυτόν που βρίσκεται στην απέναντι πλευρά όχι ως εχθρό, αλλά ως αντίπαλο και συναγωνιστή. Είναι πολύ σημαντικό ότι έχουμε αθλητές που διδάσκουν αθλητικό ήθος. Αυτό το ζωντανό παράδειγμα είναι η καλύτερη απάντηση σε όσους βλέπουν τον αθλητισμό αλλιώς, σε όσους βλέπουν τον αθλητισμό λάθος και προσπαθούν αυτό το λάθος να το επιβάλουν σε ολόκληρη την κοινωνία».

Προφανώς στον αθλητή αξίζουν συγχαρητήρια, άλλωστε και το ertopen που ήταν στο συγκεκριμένο ποδοσφαιρικό παιχνίδι, έχει ήδη αναφερθεί ΕΔΩ.

Το θέμα είναι ότι οι της συγκυβέρνησης τρέχουν να "δανειστούν δημοσιότητα" από τις καλές πράξεις και τα επιτεύγματα άλλων, γιατί η πολιτική τους δεν τους επιτρέπει να εφαρμόζουν fair play, με διαιτητή τον Σόιμπλε και προπονήτρια τη Μέρκελ.