Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Ε όχι δα !! (για την ΕΡΤ και πάλι)


Νοέμβρης 2009
...αναδημοσίευση από το blog http://financialcrimesnews.blogspot.gr...
Ιούνιος 2010

To είδαμε, το διαβάσαμε, το αναδημοσιεύουμε και το σχολιάζουμε. Ώστε στην ΕΡΤ περιμέναμε την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ για να σηκώσουμε κεφάλι?

Δηλαδή πριν τις εκλογές του 2012 οι εργαζόμενοι ήταν καρπαζοεισπράκτορες?

Αφιερώνουμε μερικές παλιές φωτο πριν την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ.
Ατόπημα ήταν το σχόλιο που αναδημοσιεύουμε και πιστεύουμε στην καλή πρόθεση του συντάκτη του και την ελλιπή πληροφόρησή του..





Iούνιος 2010

Οκτώβρης 2010

Νοέμβρης 2011


Οκτώβρης 2011

«Το κλείσιμο της ΕΡΤ μπορεί να αποδοθεί σε πολλούς παράγοντες. Κατ’ αρχήν είναι μια πράξη πολιτικούταλιμπανισμού.  Μια πράξη καταστροφής ενός πολιτιστικού οργανισμού για λόγους πολιτικής –ιδεολογικής αντεκδίκησης. Τη «σπατάλη» (που εκ των υστέρων αποδείχθηκε κερδοφορία)  και την αδιαφάνεια την ανέχονταν οι «δημοκρατικές» κυβερνήσεις όσο ήταν το επικοινωνιακό τους γιουσουφάκι. Όταν με το ξέσπασμα της κρίσης και ιδίως μετά την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ οι εργαζόμενοι στην κρατική ραδιοτηλεόραση«σήκωσαν κεφάλι» δεν δίστασαν να την καρατομήσουν. Ο διευθυντής του γραφείου τύπου του Aρχιταλιμπάν το είχε γράψει ένα χρόνο πριν κλείσει η ΕΡΤ, στις 20/82012, σε σχετικό τουίτ του: «Τα πρώην πράσινα και νυν ροζ παπαγαλάκια δίνουν τις τελευταίες παραστάσεις τους».

αναδημοσίευση από το tvxs και την ιστοσελίδα της συσπείρωσης δούρειος Τύπος