Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Γλέντια στα οποία δεν είναι καλεσμένοι οι Λιάπης & Τομπούλογλου




  Με στόχο την οικονομική ενίσχυση του σωματείου για την αντιμετώπιση λειτουργικών εξόδων, η Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας διοργανώνει πάρτι σήμερα Παρασκευή 27 Δεκέμβρη. Το πάρτι των Φωτορεπόρτερ θα γίνει μετά τις 10 το βράδυ της Παρασκευής, στο Σύλλογο Αρχαιολόγων, Ερμού 134-136, στο Θησείο.

 
Όπως αναφέρεται στην πρόσκλησή τους: «Σ' αυτούς τους δύσκολους καιρούς, έχουμε ανάγκη να βρεθούμε και να διασκεδάσουμε, και μεταξύ μας και με τους φίλους μας, στηρίζοντας ταυτόχρονα την Ένωση που βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη οικονομική κατάσταση.
Με δικά μας καθαρά ποτά, και με συμβολική οικονομική ενίσχυση για τη στήριξη της ύπαρξης της Ένωσης, σας καλούμε την Παρασκευή 27-12ου, μετά τις 10.00 το βράδυ, σε ένα πανέμορφο χώρο, στο Σύλλογο Αρχαιολόγων, Ερμού 134-136, στο Θησείο. Μην ξεχάσατε να φέρετε και τους φίλους σας! Σας περιμένουμε!»
 
Γλέντι όμως διοργανώνουν και τα κινήματα στην περιοχή του Βύρωνα, το βράδυ της Παρασκευής 27 Δεκεμβρίου στη Λαμπηδόνα και είναι για καλό σκοπό. Συμμετοχή με τρόφιμα μακράς διαρκείας ή με συμβολικό αντίτιμο