Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Οι εξελίξεις στην ΕΡΤ και τα ΜΜΕ - Εκδήλωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο Αγρίνιο





 ...αναδημοσίευση από http://www.ertopen.com...

Από μεγάλη συμμετοχή και κυρίως πλούσια συζήτηση, χαρακτηρίστηκε η εκδήλωση – συζήτηση που οργάνωσε η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Αιτωλοακαρνανίας την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, με θέμα: "Ψυχή βαθιά...υπάρχει ζωή και μετά τον διακόπτη - Η αυτοδιαχείριση της ενημέρωσης". Eισηγητές ήταν οι δημοσιογράφοι Γιώργος Παυλόπουλος (εφημ.Ημερησία) και Νάσος Μπράτσος (www.ertopen.com). 

Η συζήτηση σε μεγάλο βαθμό επικεντρώθηκε στον εξάμηνο αγώνα της ΕΡΤ, με πολλές ερωτήσεις και παρεμβάσεις, αλλά γενικεύτηκε και συνολικά στα ΜΜΕ και τις πολιτικές εξελίξεις.

Αρκετοί από τους παρευρισκόμενους σε πρόσφατες επισκέψεις τους στην Αθήνα, είχαν περάσει από το Ραδιομέγαρο και μετέφεραν τις εμπειρίες και τις εντυπώσεις τους πλουτίζοντας τη συζήτηση.


Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Αιτωλοακαρνανία δεν υπάρχει τοπική ΕΡΑ και ήταν η πρώτη φορά μετά την 11η Ιουνίου, την ημερομηνία που έπεσε το "μαύρο", που γίνεται ανοιχτή εκδήλωση - συζήτηση για την ΕΡΤ.
Η συζήτηση έγινε στην πολιτική – πολιτιστική λέσχη «Ρωγμή».



Πριν την εκδήλωση οι δύο ομιλητές είχαν φιλοξενηθεί στην εκπομπή του «Αχελώος TV», «Εφ΄ όλης της ύλης», με το δημοσιογράφο Μάκη Μάκκα, σε μια συζήτηση με θέμα τα ΜΜΕ και την ΕΡΤ, ενώ έκαναν και δηλώσεις στην καθημερινή εφημερίδα της Αιτωλοακαρνανίας «Συνείδηση».