Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

H KEEΡΦΑ για τις αποκαλύψεις του Channel 4


KΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

Αθήνα 7/03/2013

Στη φυλακή οι λάτρεις του Ολοκαυτώματος της Χρυσής Αυγής που καθοδηγούν τα δολοφονικά Τάγματα Εφόδου

Ανατριχίλα σε κάθε υγιώς σκεπτόμενο άνθρωπο προκαλούν οι αποκαλύψεις του Channel 4 για το ναζιστικό περιεχόμενο της καμπάνιας της Χρυσής  Αυγής με χυδαία επίδειξη κτηνωδών συμπεριφορών απέναντι σε μετανάστες σε δημόσιους χώρους, λαϊκές αγορές και δρόμους του κέντρου της Αθήνας. Ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής  Πλωμαρίτης προπαγάνδισε ανοικτά το Χιτλερικό ολοκαύτωμα σε βάρος των εβραίων ως την πολιτική του «κόμματος» του απέναντι στους μετανάστες σήμερα.

Δεν πρόκειται για μεμονωμένο το περιστατικό καθώς τα στελέχη και οι βουλευτές της  Χρυσής Αυγής μετά το ναζιστικό χαιρετισμό του Μιχαλολιάκου στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας έχουν καταγράψει ρεκόρ χιτλερικών κραυγών προπαγανδίζοντας την αληθινή ταυτότητα τους.

Η άσκηση δίωξης κατά του συγκεκριμένου υποψηφίου για τον υστερικό χιτλερικό κατήφορο του που παρακινεί σε εξόντωση μεταναστών χρειάζεται να συνοδευτεί από την κίνηση διαδικασίας άρσης της ασυλίας του αρχηγού της ναζιστικής Χρυσής Αυγής και των βουλευτών του που με τη ναζιστική τους προπαγάνδα, τη συγκρότηση των Ταγμάτων Εφόδου έχουν οδηγήσει σε δολοφονικές επιθέσεις  κατά μεταναστών, αριστερών, συνδικαλιστών.

Άλλωστε, ο Μιχαλολιάκος είναι ο επικεφαλής της Ανώτατης Διοίκησης της Χρυσής Αυγής και τα μέλη του κινούνται με βάση τις εντολές να στηθούν χιτλερικά τάγματα εφόδου με σχεδιασμένες περιπολίες και επιθέσεις κατά μεταναστών.

Η δολοφονία του Σαχζάτ Λουκμάν στα Πετράλωνα στις 17 Γενάρη έφερε στο προσκήνιο πως λειτουργούν οι μαύροι μηχανισμοί των νεοναζί της Χρυσής Αυγής.

Καμιά ανοχή στους υποστηριχτές και προπαγανδιστές  του Ολοκαυτώματος εκατομμυρίων εβραίων, κομμουνιστών, ομοφυλόφιλων, Ρομά, ατόμων με ειδικές ανάγκες από το Χίτλερ που ανοίγουν το δρόμο για δολοφονικές επιθέσεις  στις γειτονιές.

Επικοινωνία με: Πέτρο Κωνσταντίνου, συντονιστής ΚΕΕΡΦΑ, δημοτικός σύμβουλος Αθήνας, 6932828964