Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Eπιστολή εργαζομένων στην Τράπεζα Κύπρου στην Ελλάδα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ
  ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΣΕΥΤΚΕ)



Μέλος: Ο.Τ.Ο.Ε / Ε.Κ.Α                                                                αριθ. πρωτ. Αθήνας: 4348/03
Λ. Αλεξάνδρας 170                                                                                        Αθήνα  27/03/2013
τηλ. 210 7765245-7  
fax. 210 7765249  
www.seytke.gr

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΠΕΛΑΤΕΣ

Αγαπητέ πελάτη,

Ζητάμε πραγματικά την κατανόησή σας για την ταλαιπωρία των προηγούμενων ημερών, που βέβαια δεν οφείλεται στους εργαζόμενους, αλλά στον τρόπο διαχείρισης των εξελίξεων από τις αρμόδιες Αρχές στην Ευρώπη, την Ελλάδα και την Κύπρο.

Η άστοχη και εμπρηστική απόφαση του Eurogroup για το κούρεμα των τραπεζικών καταθέσεων στην Κύπρο, δημιούργησε συνθήκες αιφνιδιασμού και ανασφάλειας σε όλους μας.

Εμείς, οι  εργαζόμενοι στα υποκαταστήματα της Τράπεζας Κύπρου στην Ελλάδα και οι οικογένειές μας, αγωνιούμε για την τύχη της εργασίας, των οικονομιών, της επιβίωσής μας. Εσύ, φίλε πελάτη, για την τύχη των καταθέσεων, που εμπιστεύθηκες στην Τράπεζα, και των συναλλαγών σου. 

Τις μέρες αυτές δώσαμε πραγματική μάχη για να διασφαλιστούν πλήρως οι εργαζόμενοι και τα συμφέροντα των πελατών μας, των συναλλασσόμενων και των καταθετών της Τράπεζας  Κύπρου στην Ελλάδα.

Από το Υπουργείο Οικονομικών και από όλες τις αρμόδιες Ελληνικές αρχές, δόθηκαν διαβεβαιώσεις ότι η άμεση και πλήρης μεταβίβαση, στην Τράπεζα Πειραιώς, των καταθέσεων και των υποχρεώσεων του συνόλου των καταστημάτων της Τράπεζας Κύπρου στην Ελλάδα, διασφαλίζει στο ακέραιο τις καταθέσεις και τις συναλλαγές της πελατείας μας. 

Ως εργαζόμενοι, αλλά και ως καταθέτες και συναλλασσόμενοι με την Τράπεζα Κύπρου, έχουμε κάθε λόγο αυτές οι διασφαλίσεις να τηρηθούν πλήρως από τους αρμόδιους. Το ίδιο δε, αναμένουμε να γίνει και για τις θέσεις εργασίας 2.700 εργαζομένων καθώς επίσης και για τα εργασιακά μας δικαιώματα 

Ο αγώνας μας είναι κοινός.

Εμείς κάνουμε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για  την εξομάλυνση των συναλλαγών και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας.

Ζητάμε τη βοήθεια και την κατανόησή σας, για να αντιμετωπίσουμε μαζί την όποια τυχόν καθυστέρηση ή δυσκολία δημιουργεί η μετάβαση στις νέες συνθήκες.   
Με εκτίμηση

Οι εργαζόμενοι στην πρώην Τράπεζα Κύπρου Ελλάδος