Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

To κράτος τρομοκράτης επιτίθεται ξανά



Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί στην συγκέντρωση την Παρασκευή στις 5.00 το απόγευμα έξω από την ισραηλινή πρεσβεία για την καταγγελία των εγκλημάτων στη Γάζα

Τις ώρες αυτές, το Ισραήλ σφυροκοπεί την πολύπαθη Γάζα. Βομβαρδίζει την αποκλεισμένη πόλη δολοφονώντας δεκάδες Παλαιστίνιους, αμάχους, γυναίκες και μικρά παιδιά. Μετά τη δολοφονία του στελέχους της Χαμάς Άχμαντ Τζάμπαρι,, οι ισραηλινές στρατιωτικές δυνάμεις κλιμάκωσαν τις επιχειρήσεις τους, ξεκινώντας μια πολύνεκρη πολιορκία στη  λωρίδα της Γάζας. Όπως μάλιστα απείλησε ο πρωθυπουργός Νετανιάχου, το Ισραήλ προετοιμάζεται και για χερσαία επιδρομή. Αυτή είναι η δολοφονική πολιτική του κράτους- τρομοκράτη της Μέσης Ανατολής, του συμμάχου των ΗΠΑ, της ΕΕ και της ελληνικής κυβέρνησης. Αυτή είναι η πολιτική του προέδρου Σιμόν Πέρεζ και του επανεκλεγέντα Μπάρακ Ομπάμα, όσες αυταπάτες και υπάρχουν για αυτούς ακόμα και εντός της Αριστεράς. Η κυβέρνηση Σαμαρά είναι συνένοχη στο έγκλημα Από το καλοκαίρι έχουν ενταθεί οι ανταλλαγές επισκέψεων Ελλήνων και ισραηλινών αξιωματούχων, ενώ πάνω από το Αιγαίο πραγματοποιήθηκαν ασκήσεις των ισραηλινών μαχητικών, κάνοντας πρόβα τζενεράλε για το βομβαρδισμό των αμάχων.

Οι λαοί του αραβικού κόσμου βρίσκονται σε επαναστατικό ξεσηκωμό εδώ και δύο χρόνια, έχουν ανατρέψει δικτατορίες και παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους. Στο επίκεντρο των επαναστάσεων βρέθηκαν οι αιματοβαμμένες σχέσεις των αραβικών καθεστώτων με το δολοφονικό κράτος του Ισραήλ. Η επίθεση στη Γάζα μπορεί να γίνει αφορμή για έναν ακόμη μεγαλύτερο ξεσηκωμό που δεν θα μείνει στα μισά του δρόμου. Η επανάσταση στον αραβικό κόσμο μπορεί να σαρώσει και τα καθεστώτα και τους ιμπεριαλιστές και το σιωνιστικό τους μαντρόσκυλο.

Καταγγέλλουμε την αεροπορική επιδρομή στη Γάζα. Οι λαοί όλου του κόσμου βρίσκονται στο πλευρό των ανδρών, των γυναικών και των παιδιών της Παλαιστίνης που αντέχουν ενάντια στην ισχυρή πολεμική μηχανή του Ισραήλ, ζητώντας την άμεση παύση της επίθεσης και την ανατροπή κάθε σχεδίου για κλιμάκωση του βομβαρδισμού και χερσαία επιδρομή. Στηρίζουμε τον ιστορικό αγώνα των Παλαιστινίων και την ένοπλη αντίστασή τους, παλεύουμε για την ανατροπή των ιμπεριαλιστικών πολιτικών και για την ειρήνη και την αλληλεγγύη μεταξύ των λαών.

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ
ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΗΡΩΙΚΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ