Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Απεργιακό πρόγραμμα από την ΕΤΕΡ στον Flash

1)Συντονιστείτε απεργιακά
Λειτουργική κατάληψη με μετάδοση απεργιακού προγράμματος, πραγματοποιεί η ΕΤΕΡ στο Ρ/Σ Flash στους 96 FM

 

2)ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
H Μάνια ανοίγει αλλά πως;



 Με ανάθεση έργου(!) για τέσσερις έως επτά μήνες σκοπεύει η Χ.Κ. ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ να επανακυκλοφορήσει την Ελευθεροτυπία. Φυσικά όχι με όλους τους εναπομείναντες εργαζόμενους-600 μέχρι πρότινος στον αριθμό-αλλά κάποιους…
 Το σχέδιο προβλέπει επανέκδοση της εφημερίδας προκειμένου να μην απαξιωθεί ο τίτλος και ασκηθούν πιέσεις προς τις τράπεζες για το περιβόητο δάνειο. Οι εργαζόμενοι που θα επιλεγούν θα κληθούν να υπογράψουν νέες συμβάσεις(ατομικές;) ορισμένου χρόνου με αμοιβές κοντά στις ΣΣΕ του 2009, χωρίς υποτίθεται να χάνουν τα δικαιώματά τους όσον αφορά τις διεκδικήσεις στην Χ.Κ. ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ(αποζημιώσεις και δεδουλευμένα). Η πληρωμή θα γίνεται από τα έσοδα της «νέας»εφημερίδας και αν υπάρξουν κέρδη, το 90% θα πηγαίνει στην Χ.Κ. ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ για την αποπληρωμή των οφειλών. Προϋπόθεση για να προσληφθεί κάποιος στην εταιρία που θα εκδίδει την Ελευθεροτυπία είναι να έχει καταγγείλει την σύμβασή του με την Χ.Κ. ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ-κάτι που έχουν κάνει εκατοντάδες συνάδελφοι μιας και με τα νέα μέτρα(Μνημόνιο 3) κινδυνεύουν να χάσουν μεγάλο μέρος των αποζημιώσεων τους ύστερα από 20 και 30 χρόνια δουλειάς(!).
 Μαθαίνουμε ότι ήδη έχουν βολιδοσκοπηθεί δημοσιογράφοι και διοικητικοί για την «στελέχωση» της επανακυκλοφορίας-το άνοιγμα του εργοστασίου(εκτυπωτικής μονάδας) έχει ούτως ή άλλως προγραμματιστεί για αργότερα.
 Ερώτημα αφελούς. Αφού οι εργαζόμενοι, οι όποιοι εργαζόμενοι,  θα πληρώνονται από τα έσοδα της εφημερίδας, γιατί δεν παραχωρείται σε αυτούς τουλάχιστον το «μάνατζμεντ» να ξέρουν από πού έρχονται και που πάνε τα λεφτά. Ή υπάρχει κάτι άλλο στη μέση.
 Μεταβίβαση τίτλου λοιπόν. Η νέα …λύση για τους εργαζόμενους της Χ.Κ. ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ που δυστυχώς αντί ενωμένοι να συνεχίζουν τον αγώνα για την καταβολή των δεδουλευμένων και των αποζημιώσεων εδώ και τώρα έχουν αναδυθεί σε έναν εμφύλιο με την ΕΣΗΕΑ θεατή… H Πρωτοβουλία για την Ανατροπή δύο φορές επιχείρησε να ανοίξει θέμα Ελευθεροτυπία από το καλοκαίρι στο διοικητικό συμβούλιο, μάταια, αφού άλλοι λοξοκοίταζαν προς την εφημερίδα των συντακτών και άλλοι με το πώς θα «θάψουν» το θέμα…
 Έξαλλοι όλοι στο διοικητικό συμβούλιο με τις μεθοδεύσεις στον Alter, την Espresso, την Goal news(μερικά μόνο από τα κραυγαλέα παραδείγματα της νέας «τριτοκοσμικής» εποχής στον ελληνικό τύπο). Με την Ελευθεροτυπία τι; Ξέρουμε: Καληνύχτα και Καλή Τύχη!





...από το http://financialcrimesnews.blogspot.gr...