Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Παλλαϊκή απαίτηση να φύγουν μαζί με το μνημόνιό τους

Απεργιακός σεισμός σε όλη την Ελλάδα και στην Αθήνα η μεγαλύτερη συγκέντρωση-διαδήλωση από τη μεταπολίτευση και μετά, έδειξαν ότι το καλύτερο που έχει να κάνει η κυβέρνηση των τροϊκανών, είναι να τα μαζέψει και να φύγει, άρον-άρον.
Στη λαοθάλασσα συμμετείχαν από τα ΜΜΕ η ΠΟΣΠΕΡΤ, καθώς και δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, η ΕΤΕΡ, οι Financial Crimes και συνάδελφοι από ιδιωτικά ΜΜΕ, που αν και δεν υπήρχε απεργία από ΕΣΗΕΑ-ΠΟΕΣΥ, «έκλεψαν» χρόνο για να βρεθούν δίπλα στους ανθρώπους του καθημερινού μόχθου και να διαδηλώσουν μαζί τους.
Οι απουσίες από τα ΜΜΕ σαφώς και δεν είναι τυχαίες, εδώ και καιρό. Αλήθεια ποιοι εκ των απόντων, ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ να εκδώσουν ψήφισμα αλληλεγγύης στην απεργία της ΠΟΕ ΟΤΑ?
Θα επανέλθουμε….
2)όχι άλλες αυταπάτες, ΠΑΝΤΑ απεργία με όλους τους εργάτες
Aρνήθηκαν στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ την πρόταση της "Πρωτοβουλίας για την Ανατροπή" και στο ΔΣ της ΠΟΕΣΥ της Ανεξάρτητης Ριζοσπαστικής Παρέμβασης, για απεργία και στα ιδιωτικά ΜΜΕ για να μην πληγεί το αγαθό της ενημέρωσης, σε μια τέτοια κρίσιμη μέρα. Ιδού λοιπόν το αγαθό της ενημέρωσης, όταν απεργούσε και διαδήλωνε όλη η Ελλάδα: σούπερ σφουγγαρίστρα, ο Βελόπουλος, η Τατιάνα, ο Γκιουλέκας της ΝΔ με τα...ερωτικά του, το Καφέ της Χαράς στην 358η επανάληψή του, ο Alpha να χαίρεται και ο Σκάι να ανησυχεί, μήπως αμαυρωθεί η απεργιακή κινητοποίηση!!!
Τέρμα πια οι συνδικαλιστικές απατεωνιές. Παράδειγμα εναλλακτικής απεργιακής ενημέρωσης, προς αξιοποίηση, στο
http://dimosiografoiert.blogspot.com