Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

Διάβασμα και οδηγός για δράσηΤο Μουντιάλ τελειώνει, αλλά η νέα αγωνιστική περίοδος στους αθλητικούς χώρους είναι μπροστά μας. Συνεπώς παραμένει διαχρονικό το θέμα που πραγματεύεται το βιβλίο "Αθλητισμός και Κοινωνικά Κινήματα".

Παράλληλα, επανέρχεται στο προσκήνιο, τόσο λόγω της αναγκαστικής "διακοπής" λόγω των μεταδόσεων του Μουντιάλ που δυσκόλευαν την οργάνωση εκδηλώσεων, όσο και των ευρύτερων εξελίξεων στο προσφυγικό, το βιβλίο "Αιγαιοπελαγίες Πρόσφυγες στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο", που ήδη συγκέντρωσε επιπλέον ύλη για εμπλουτισμένη έκδοση και θα μπει σε νέο κύκλο εκδηλώσεων-παρουσιάσεων.

Και τα δύο βιβλία είναι από τις εκδόσεις "Νότιος Άνεμος", από τις οποίες μπορείτε να τα παραγγείλετε με αντικαταβολή (notiosanemos.editions@yahoo.gr).

Υπενθυμίζουμε (όπως έγινε και στις εκδηλώσεις που έχουν προηγηθεί) ότι όταν τα δύο βιβλία παρουσιάζονται σε εκδηλώσεις, το ποσοστό που αναλογεί στο συγγραφέα, από τις ενδεχόμενες πωλήσεις, δωρίζεται σε κοινωνικούς σκοπούς που έχουν από πριν συμφωνηθεί με τους διοργανωτές.