Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

Ευχαριστούμε για την αμέριστη στήριξή σας και συνεχίζουμε

Mετά την πρώτη πρόσφατη δημοσιοποίηση υλικών που προορίζονται για την επόμενη και εμπλουτισμένη έκδοση του βιβλίου "Αιγαιοπελαγίτες πρόσφυγες στο Β' Παγκόσμιο πόλεμο", συγκινητικό ήταν το αγκάλιασμα της ιστορικής έρευνας και σε αυτή τη νέα φάση που μπαίνει, ή για να ακριβολογούμε, που την βάλατε όσοι/ες τη στηρίζετε και τη σπρώχνετε.

Αρκετά ήταν τα μηνύματα ενθάρρυνσης που δεχτήκαμε, αλλά και προτάσεων για συγκεκριμένα πρόσωπα που μπορούν να συνεισφέρουν με στοιχεία, στον εμπλουτισμό αυτό. Φυσικά η συγκέντρωση πρόθετου υλικού δεν περιορίζεται μόνο στις προδημοσιεύσεις που κάναμε, καθώς έχουμε στα χέρια μας και επιπλέον ύλη και δρομολογημένες συναντήσεις.

Πρόκειται για ένα βιβλίο που το γράφουμε μαζί, ο συγγραφέας, ο εκδοτικός οίκος, όσοι προσφέρουν τις μαρτυρίες τους για καταγραφή και όσοι είναι οι εθελοντές-λαγωνικά που μας τροφοδοτούν με στοιχεία και επαφές.

Σε πείσμα όσων ήθελαν την συγκεκριμένη ιστορική πτυχή κρυμμένη για δεκαετίες, συνεχίζουμε και αρμενίζουμε μαζί, σε ένα συναρπαστικό ταξίδι ιστορικής αποκατάστασης και ανάδειξης μίας συγκλονιστικής ιστορικής περιόδου, με πολλά και σημαντικά μηνύματα και για το σήμερα.

Γι άλλη μία φορά ευχαριστούμε......