Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

Kίνηση αλληλεγγύης στους πρόσφυγες από την ομάδα κρίκετ του Ηρακλή Θεσσαλονίκης

 ...αναδημοσίευση από το www.ert.gr...

Αν οι δράσεις στήριξης των προσφύγων, όλη αυτή τη χρονιά είναι συνεχείς και από φορείς προερχόμενους από πολλούς και ποικίλλους χώρους, η είδηση ότι ένα άθλημα όχι και τόσο διαδεδομένο στη χώρα, το κρίκετ, μπαίνει ενεργά στον τομέα αυτό, μάλλον ξαφνιάζει ευχάριστα.
Ίσως όμως να μην είναι και τόσο παράξενο, αφού είναι δημοφιλές μεταξύ των μεταναστών που ζουν στην Ελλάδα, συνεπώς υπάρχει έδαφος για να υπάρξουν τα σχετικά αντανακλαστικά.




13391675_1737496343202859_45602383057810131_oΗ σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
Αξιότιμοι κύριοι,
Συνεχίζοντας τις δράσεις της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κρίκετ και της ομάδας Κρίκετ του Ηρακλή Θεσσαλονίκης για ανάπτυξη του αθλήματος στη Βόρεια Ελλάδα σας γνωστοποιούμε ότι θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη της ομάδας στον χώρο συγκέντρωσης (Hot Spot) των μεταναστών στα Διαβατά την Κυριακή 14/8/2016 στις 10:30 πμ.
Η παρουσία των φορέων και δημοσιογράφων είναι εξαιρετικά τιμητική για όλους μας και επιδεικνύει το ενδιαφέρον σας για τον αθλητισμό, με όλες τις θετικές κοινωνικές προεκτάσεις τις οποίες αυτός επιφέρει.
Εάν σας ενδιαφέρει να καλύψετε την επίσκεψη μας – παρακαλούμε ενημερώστε μας έγκαιρα ώστε να κοινοποιηθεί ο χώρος συγκέντρωσης.
Ευελπιστώντας στην θετική σας ανταπόκριση παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση και πληροφορία.
Ομάδα Κρίκετ Ηρακλής Θεσσαλονίκης Patrick Sawers