Τρίτη, 16 Αυγούστου 2016

Aιμοδοσία στην Ικαρία

Ενημέρωση από τον Δήμο Ικαρίας για την αιμοδοσία στην Ικαρία

Φίλε  Αιμοδότη
  Το Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» είναι το μοναδικό Νοσοκομείο μέσω της Πανικάριας Τράπεζας Αίματος, που καλύπτει τις ανάγκες των αιμοδοτών του Νησιού μας και των συγγενών τους όπου και αν αυτοί βρεθούν και ταυτόχρονα όλων των περιστατικών του Νοσοκομείου Ικαρίας.


  Το έργο της τράπεζας αίματος του Νησιού μας και του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» είναι ανεκτίμητο και οφείλουμε να συνδράμουμε ούτως ώστε να αυξηθεί η προσφορά σε φιάλες αίματος, ιδιαίτερα τώρα που παρατηρείται μεγάλη δυσκολία σε κάλυψη όλων των αναγκών τόσο των αιμοδοτών, όσο και του Νοσοκομείου μας.


  Ενημερώστε τους φίλους σας, συντοπίτες και επισκέπτες του νησιού μας και διαδώστε την ανεκτίμητη πράξη της Εθελοντικής Αιμοδοσίας. Είναι πράξη ανθρωπιάς και πολιτισμού.
  Μη διστάσει κανείς να συμβάλει στην εθελοντική αιμοδοσία είτε συμμετέχοντας άμεσα σ’ αυτήν είτε ευαισθητοποιώντας και ενημερώνοντας τους συνανθρώπους μας γι αυτή την προσπάθεια. Ας πάρουμε όλοι μέρος στο πιο υψηλό έργο ανθρώπινης αλληλεγγύης .

  Πριν την αιμοδοσία πραγματοποιείται εξέταση από γιατρούς παρέχοντας κάθε ασφάλεια στον εθελοντή αιμοδότη ηλικίας μεταξύ 18-65 ετών .
  Μην ξεχάσετε να έχετε μαζί σας την προσωπική κάρτα αιμοδότη.
                                                                                                         
Σας ευχαριστούμε