Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

94FM: τα νέα των απεργών και το απεργιακό πρόγραμμα

 Νέα παράσταση διαμαρτυρίας των εργαζομένων του Επικοινωνία Fm - Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου

Νέα παράσταση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στον Επικοινωνία Fm τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012 έξω από το Δημαρχείο του Ηρακλείου Αττικής στη 1 το μεσημέρι.

Συνεχίζουμε να παραμένουμε απλήρωτοι επί 10 και πλέον μήνες από τη διοίκηση του Δήμου! Διεκδικούμε τις θέσεις εργασίας μας καθώς και την καταβολή των δεδουλευμένων μας!

Να είμαστε όλοι εκεί!





2)Απεργιακή εκπομπή Metalzone 14 Δεκεμβρίου

Στην απεργιακή εκπομπή του Metalzone φιλοξενήθηκε την Παρασκευή 14.12.2012 ο Νίκος Μαυρουδής Μέλος του Δ' Υπηρεσιακου Συμβουλιου Εργαζομενων ΟΤΑ. Ο Νίκος μας μίλησε για την παρουσία της ΠΟΕ ΟΤΑ στην συνάντηση των Ελλήνων και Γερμανών δημάρχων που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 13.12.2012 σε ξενοδοχείο του Αμαρουσίου, που καλύπτει όπως εικάζουν οι εργαζόμενοι όχι ανταλλαγή τεχνογνωσίας αλλά τρόπους ιδιωτικοποίησης της καθαριότητας των ΟΤΑ. Μας μίλησε για τις επερχομενες αλλαγές στην τοπική αυτοδιοίκηση με την έλευση του 2013 όπου θα μπορεί η κεντρική διοίκηση παρακάμπτοντας τους δημάρχους να προβαίνει σε αύξηση των ΤΑΠ εφόσον δεν έχουν τηρηθεί οι στόχοι του προϋπολογισμού,  τις κινητοποιήσεις της ΠΟΕ ΟΤΑ ενάντια στην εφεδρεία και την αυτόματη μη καταβολή της μισθοδοσίας εκείνων που εμπίπτουν στο καθεστώς της από την απογραφή των δημοσιών υπαλλήλων και όχι από τις λίστες που είχαν ζητηθεί πρόσφατα από τα κατά τόπους γραφεία προσωπικού, την επερχόμενη 48ωρη απεργία Δευτέρα και Τρίτη αλλά και τη συμμετοχή στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ.

Με την ιδιότητά του ως δημότης Ηρακλείου και εργαζόμενος στο δήμο Ηρακλείου μέχρι το 2006 ο κος Μαυρουδής υπογράμμισε την αναγκαιότητα λειτουργίας του δημοτικού ραδιοφώνου δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι καμία υπηρεσία δεν περισσεύει.

Νίκος Μαυρουδής : http://www.facebook.com/nikos.mavroudis.98

Επιπλέον στον αέρα του Επικοινωνία φιλοξενήθηκε πλειάδα ακροατών που βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων του δημοτικού ραδιοφώνου Ηρακλείου Αττικής, εργαζόμενοι στα ΜΜΜ που βιώνουν και οι ίδιοι την κατάργηση των εργασιακών τους δικαιωμάτων αλλά και συνάδελφοι από το δημοτικό ραδιόφωνο της Τρίπολης υπογραμμίζοντας την ανάγκη ύπαρξης φωνών που δυναμώνουν μέσα από τα δημοτικά ραδιόφωνα.