Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Μπαράζ ανόδου πρωταθλητών Αιγαίου: Ευτυχώς που οι ρούκις ήταν ορεξάτοι

...στις φωτο με γαλάζια ο ΠΑΣ Ίκαρος Ικαρίας και κόκκινα ο ΑΠΑΣ Φανάρια Νάξου, με πορτοκαλί ο Παπάδος Γέρας και με γκρίζα οι Ίωνες Χίου...
Πρεμιέρα με κακό θέαμα στα μπαράζ των πρωταθλητών των νομών Αιγαίου, για άνοδο στη Γ΄ εθνική του μπάσκετ και σίγουρα έχει παίξει το ρόλο της η μετάθεση του τουρνουά, από την άνοιξη που ήταν συνήθως, μέσα στο καλοκαίρι. Η αγωνιστική απραξία των ομάδων, έβγαζε μάτια στο παρκέ του «Γιώργος Μελισσηνός» στην Καισαριανή. Την παρτίδα έσωσαν οι ορεξάτοι νεοεμφανιζόμενοι, οι Ίωνες Χίου και ο ΑΠΑΣ Φανάρια Νάξου και έτσι χρυσώθηκε το χάπι. Βοήθησαν και οι φίλοι τους στην κερκίδα και φτιάχτηκε καλή ατμόσφαιρα. Ρεπό είχε ο Ιβίσκος Ρόδου
Επί του αγωνιστικού τομέα, ο ΠΑΣ Ίκαρος έχασε από τα Φανάρια με 44-63 (δεκάλεπτα 9-13, 16-30, 33-45, 44-63) και είχε μεγάλα διαστήματα απελπιστικής αστοχίας. Το πάλεψε όμως όσο μπορούσε.
Προηγήθηκε ο αγώνας του Παπάδου Γέρας, με τους Ίωνες Χίου, που το τελικό σκορ αδικεί τους Χιώτες, που έχασαν με 67-63 (ημίχρονο 33-37 υπέρ των Ιώνων. Σε πολλά διαστήματα έχτιζαν διαφορές 8-10 πόντων, αλλά η απειρία τους στοίχισε το παιχνίδι. Ο Παπάδος μακριά από την ομάδα που ξέρουμε και παίκτες όπως ο πολύπειρος Άγκι Ιμπέζα (2.12 με θητείες σε Σπόρτινγκ, Κόροιβο, Πανελλήνιο, κλπ) έδειχναν εικόνα που απέχει από τις πραγματικές τους δυνατότητες.
Μην ξεχνάμε ότι οι Λέσβιοι βγήκαν πρωταθλητές το Μάρτη στο τοπικό πρωτάθλημα και τώρα έχουμε τέλος Ιουνίου, ο οποιοσδήποτε καλός αθλητής και το οποιοδήποτε καλό σύνολο, από την απραξία θα παρουσίαζε εικόνα παλαιμάχων. Τις επόμενες μέρες, ελπίζουμε να μπουν οι ομάδες στο ρυθμό τους και του χρόνου η διοργάνωση να μην γίνει τέτοια χρονική περίοδο.