Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Επιστολές, καταγγελίες, ανταπαντήσεις....

...λάβαμε και αναδημοσιεύουμε την επιστολή που ακολουθεί και υπογράφεται από τον εκπρόσωπο των ανέργων δημοσιογράφων, για μια ακόμα από τις διαστάσεις της εκλογικής μαϊμουδιάς των τελευταίων ημερών, αφού μετά από το κόψιμο προτάσεων και ψηφισμάτων, μετά τις "εκλογές" fast trak, φαίνεται ότι έχουμε και "άλλα"....Επίσης υπήρξε και επώνυμη απάντηση των εκπροσώπων των ανέργων, στην επιστολή που λάβαμε. Μύλος...
Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Με σκανδαλώδη τρόπο η πρώην πρόεδρος της Εφορευτικής επιτροπής και με την ανοχή της γενικής γραμματέως και της αντιπροέδρου της ΕΣΗΕΑ, βολεύουν τα δικά τους παιδιά, όταν πρόκειται για αρχαιρεσίες που θα πρέπει να εργαστούν άνεργοι και αφήνουν εκτός ανέργους και άνεργες που έχουν πραγματικά ανάγκη.
Εδώ και 3 χρόνια «κληρώνονται» τα ίδια πάντα άτομα για να εισπράξουν την αμοιβή των 300 ευρώ κάθε φορά γίνονται εκλογές στην ΕΣΗΕΑ ή σε κάποιο άλλο όργανο της ένωσης.
Στην πραγματικότητα όμως επιλέγονται τα δικιά τους παιδιά που σε κάποιες περιπτώσεις δεν είναι καν άνεργοι καθώς δουλεύουν με μπλοκάκι αλλά συνεχίζουν να παριστάνουν τους ανέργους για να τσεπώνουν τα βοηθήματα που κατά καιρους δίνει η ΕΣΗΕΑ. Πρόκειται για μια σκανδαλώδη πρακτική την οποία όταν επιχείρησα να την καταγγείλω μου είπαν να μην τα σκαλίζω γιατί εκείνοι ξέρουν καλύτερα τι κάνουν!
Επίσης καταγγέλω ότι αρνούνται να μου δώσουν τα στοιχεία των άνεργων συναδέλφων επικαλούμενοι προσωπικά δεδομένα με αποτέλεσμα όταν δέχομαι τηλεφωνήματα από εργοδότες που αναζητούν δημοσιογράφους να εργαστούν σε portal’s να μην μπορώ να βοηθήσω έστω και έναν/μια συνάδελφο που δεν έχει δουλειά.
Εκπρόσωπος ανέργων ΕΣΗΕΑ
Παρακαλώ πολύ να δημοσιοποιήσετε την καταγγελία μου ώστε να μάθουν τι συμβαίνει όλοι οι άνεργοι συνάδελφοι.
2)AΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
Οι εκπρόσωποι των ανέργων έχουν όνομα, έχουν θεσμικό ρόλο και είναι ανεπίτρεπτο για λόγους προπαγάνδας να χρησιμοποιούνται και να φέρονται ως ηλίθια καταγγέλλοντες μέσω ανωνύμων μηνυμάτων στο διαδίκτυο, τη στιγμή που ο ρόλος τους επιτάσσει την άμεση επώνυμη καταγγελία εφόσον διαπιστωθεί. Ας γνωρίζουν αυτοί που το έπραξαν πως τους γνωρίζουμε και όσο και αν κρύβονται θα έλθουν μπροστά μας. Οι εκπρόσωποι των ανέργων, αν και εφόσον χρειαστεί να καταγγείλουν οτιδήποτε, να είστε σίγουροι πως θα είναι επώνυμο και συγκεκριμένο.
Οι εκπρόσωποι των ανέργων Ζαχαρίας Γεωργούσης και Γιάννης Μαραγκούλης
3)σχόλιο του blog: κρατάμε την πλαστή επιστολή και τη διάψευση που προήλθε με δικιά μας πρωτοβουλιακή ενημέρωση με τους συναδέλφους εκπροσώπους των ανέργων, γιατί μας παραξένεψε που δεν το υπέγραφαν, για να δει ο καθένας τί τραβάμε κάθε τρεις και λίγο με διάφορα υποβολιμιαία που μας έρχονται με στόχο να εκθέσουν τους αποδέκτες και αναρτητές ως αναξιόπιστους, όσοι τραβάνε ζόρι στο να εκθέσουν ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ (με την ευρύτητα του όρου) απόψεις και τακτικές, που βρίσκονται σε άλλο μήκος με τις δικές μας. Καλά κρασιά...