Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Κυριακή 14 Απριλίου 2024

Υποδοχή κυπελλούχων και νίκη επί της Αγίας Ελεούσας με 1-0

 


Ξεχωριστή υποδοχή έγινε στον Α.Ο. Νέας Ιωνίας από τους φίλους του στον εντός έδρας αγώνα με την ΑΠ.Ε. Αγίας Ελεούσας, την Κυριακή 14 Απρίλη στο δημοτικό στάδιο της πόλης. Λογικό βέβαια γιατί μόλις λίγες μέρες πριν, την Τετάρτη, είχε κατακτήσει στη δεύτερη φορά πήγε σε τελικό κυπέλλου ΕΠΣΑ, το τρόπαιο για πρώτη φορά. Στο τέλος του αγώνα σηκώθηκε και η κούπα στη φυσική της έδρα.



Ο αγώνας με την Αγία Ελεούσα ήταν για την προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου, καθώς όποια ομάδα έρθει πρώτη θα πάει στους αγώνες του ειδικού πρωταθλήματος ανόδου για τη Γ΄ Εθνική. 

Στον αγώνα το σκορ ήρθε  1-0 υπέρ των γηπεδούχων με κάκιστη διαιτησία και τους γηπεδούχους «καμένους» από την υπερπροσπάθεια του τελικού κυπέλλου.

Ο ανταγωνισμός για την άνοδο είναι μεταξύ Νέας Ιωνίας και Διάνας Ηλιούπολης με τους Ιωνιώτες να έχουν 74  βαθμούς και τους Ηλιουπολίτες να έχουν 72  βαθμούς, μία αγωνιστική πριν το τέλος, με την ισοβαθμία να ευνοεί τη Διάνα, συνεπώς η Νέα Ιωνία θέλει μόνο νίκη στον αγώνα με τα Σούρμενα.