Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021

Έβρεξε στο «κλειστό» αναβλήθηκαν οι αγώνες


 H πρόσφατη κακοκαιρία ανέδειξε για άλλη μία φορά τα προβλήματα χρόνων που βαρύνουν κυβερνήσεις και αυτοδιοικητικούς, αφού οι εικόνες σε σχολεία, δρόμους, χώρους εργασίας, γειτονιές, δεν αντέχουν σε κριτική. Οπότε ας προσθέσουμε την «πινελιά» του αθλητισμού. Για τους παρακολουθούντες το χώρο δεν ήταν είδηση, αφού έχει ξανασυμβεί (άρα δεν αντιμετωπίστηκε αποτελεσματικά). 

Για το πρωτάθλημα της Α2 στο μπάσκετ ο αγώνας Τρίτωνας - Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου, που θα γίνονταν στο κλειστό (λέμε τώρα) γήπεδο του Στρέφη (δημοτικό γήπεδο του Δήμου Αθηναίων) δεν έγινε διότι στο γήπεδο έβρεχε ακόμα και όταν η βροχή είχε σταματήσει. Είχαν συγκεντρωθεί νερά στην από χρόνια προβληματική οροφή του. Όπως αναφέρει ο Τρίτωνας: «Στην Αθήνα έχει σταματήσει να βρέχει από χθες. Στο κλειστό του Στρέφη δυστυχώς όχι ακόμα…».

 Πιο διαβασμένοι στο Παγκράτι που και εκεί το έχουν δει το έργο, πάλι για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Α2, άλλαξαν την έδρα του αγώνα του Α.Ο Παγκρατίου και ο αγώνας αντί για το Μετς (δημοτικό γήπεδο του Δήμου Αθηναίων) έγινε στην έδρα του Αμύντα στο κλειστό της ΠΥΡΚΑΛ στον Υμηττό. Έτσι στο δεύτερο γύρο ο Αμύντας θα πάει να παίξει στο Παγκράτι. Αντιστροφή των εδρών και δόθηκε με πατέντα μία λύση. Όπως έγραψε στο FB o Aμύντας: «Αλλαγή στην ώρα και στην έδρα της 1ης αγωνιστικής, λόγω ακαταλληλότητας του κλειστού γυμναστηρίου Μετς».

Τα μισά λεφτά που πετάχτηκαν για τον «Μεγάλο Περίπατο» να είχαν δοθεί για τις αναγκαίες βελτιώσεις δεν θα υπήρχαν αυτά τα προβλήματα, ξαναλέμε, εδώ και χρόνια. Στα συγκεκριμένα γήπεδα δεν στεγάζονται μόνο οι προαναφερόμενες ιστορικές ομάδες. 


Kαι μία χρήσιμη αναδρομή στο πρόσφατο παρελθόν:

https://www.basketblog.gr/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%AE...%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CF%89-%CE%B5%CF%84%CE%B5%CE%BF%CE%BA%CE%BB%CE%AE-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CF%81%CE%AC%CF%84%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CF%8C%CE%BB%CE%BB%CF%89%CE%BD-(pic).html