Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ


Άγιος Κήρυκος 19/03/2018

Συνεχίζουμε και κλιμακώνουμε τις κινητοποιήσεις μας!


Μετά την συγκέντρωση στο Νοσοκομείο στις 22 Φλεβάρη όπου έγινε τηλεφωνική επικοινωνία με την Διοικήτρια της 2ης Υ.Πε. αλλά και τη συνάντηση αντιπροσωπείας των Συλλόγων Γονέων με το βουλευτή του νομού μας στις 5 Μαρτίου, οι απαντήσεις που λάβαμε δεν αφήνουν περιθώρια εφησυχασμού.

Οι προτεινόμενες "λύσεις" κινούνται αυστηρά στα πλαίσια και στη λογική των μπαλωμάτων με προσωρινό χαρακτήρα (συμβασιούχοι γιατροί, γιατροί με μπλοκάκι κλπ) που επιβάλλουν οι σφιχτές δημοσιονομικές συνθήκες που επικρατούν τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας λόγω των μνημονίων.


Υλοποιώντας τις αποφάσεις που προέκυψαν από την ανοιχτή σύσκεψη των Συλλόγων Γονέων στον Εύδηλο στις 26/02 προχωράμε σε κλιμάκωση των κινητοποιήσεων και δράσεών μας.

Συγκεκριμένα, οργανώνουμε παρέμβαση στην Αθήνα, στο Υπουργείο Υγείας (με προτεινόμενη ημερομηνία την Παρασκευή 30/3), όπου θα επιχειρηθεί συνάντηση με την πολιτική ηγεσία προκειμένου να τεθούν ανοιχτά τα προβλήματα που υπάρχουν στο χώρο της περίθαλψης στα νησιά μας, με αιχμή την απουσία παιδιάτρου από το Κ.Υ. Ευδήλου και την έλλειψη 2ου παιδιάτρου από το νοσοκομείο.


Για την καλύτερη διοργάνωση της 30ης Μάρτη (συμμετοχές, ενεργοποίηση Ικαριακής παροικίας Αθηνών κλπ) απευθύνουμε κάλεσμα σε κάθε σύλλογο-σωματείο-φορέα για συμπαράσταση και προχωράμε σε ανοιχτές εκδηλώσεις:


·      ΔΕΥΤΕΡΑ 19/3 ΕΥΔΗΛΟΣ στις 7 το απόγευμα στο Δημοτικό Σχολείο Ευδήλου

·      ΤΡΙΤΗ 20/3 ΡΑΧΕΣ στις 7 το βράδυ στην αίθουσα του Χριστού Ραχών

·      ΠΕΜΠΤΗ 22/3 ΑΓΙΟΣ ΚΗΡΥΚΟΣ στις 7 το βράδυ στην αίθουσα του Παλιού Δημαρχείου.

Οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων:


1ου και 2ου Νηπιαγωγείου Αγίου Κηρύκου, 1ου και 2ου Δημοτ. Σχολείου Αγ. Κηρύκου, Λυκείου Αγ. Κηρύκου, 1ου και 2ου Δημ. Σχολ. Ραχών, Δημ. Σχολ. Ευδήλου, Νηπιαγωγείου Ευδήλου, Δημ. Σχολ. Καραβοστάμου



τηλ. Επικοινωνίας 6983754736, 6906576405, 6977044429