Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!




Στο χθεσινό Δ.Σ. του συλλόγου μας συζητήθηκαν οι εξελίξεις στην υγεία με αφορμή και τα νέα οργανογράμματα, σύμφωνα με τα οποία το νοσοκομείο μας παραμένει διασυνδεόμενο -άγνωστο για πόσο- με αυτό της Σάμου.

Είναι μια εξέλιξη που σίγουρα δεν μας ικανοποιεί και αποδεικνύει πόσο δίκιο είχαμε να αμφιβάλλουμε στις υποσχέσεις των υποτελών της τρόικας για δήθεν εξαίρεση Ικαρίας και Λήμνου από τις συγχωνεύσεις. Από την άλλη δεν πρέπει να υποτιμήσουμε το ότι οι αγώνες και οι προσπάθειες του συλλόγου μας εδώ και δύο χρόνια, παρά τα όποια προβλήματα και δυσκολίες, δεν πήγαν χαμένοι.

Είναι φανερό ότι οι συγχωνεύσεις κολλήσαν επειδή υπήρξαν αντιδράσεις, τοπικά και πανελλαδικά. Επίσης, επιβεβαιώνεται πως ο δρόμος θα είναι μακρύς και δύσκολος, με πολλές στροφές και ανηφόρες. Για αυτό απαιτείται να συνεχίσουμε στον δρόμο του αγώνα ακόμα πιο μαζικά και αγωνιστικά. Ο συντονισμός με άλλα νοσοκομεία της περιφέρειας και της Αθήνας είναι ένα βήμα σε αυτήν την κατεύθυνση.

ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΜΑΣΤΕ-ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΥΥΚΑ  ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 10ΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΓΕΝΑΡΗ (πιθανή ημερομηνία 25-01, ημέρα Παρασκευή).

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

του συλλόγου εργαζομένων

ΤΡΙΤΗ 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ και ώρα 13:00μ.μ.

    ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ – Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΜΑΣ – ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ.

    ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ – ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ: ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 10-ήμερο ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ.

    ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΠΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2003.

    ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ.

    ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ.

ΟΧΙ ΣΤΑ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ – ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΟΝΙΜΩΝ

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ