Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Τρομοκρατία της διοίκησης του Δήμου Ηρακλείου Αττικής στους απλήρωτους εργαζόμενους του ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ FM

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Τρομοκρατία της διοίκησης του Δήμου Ηρακλείου Αττικής στους απλήρωτους εργαζόμενους του ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ FM

Την ημέρα που οι εργαζόμενοι στον ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ προχώρησαν στην πρώτη  24ωρη απεργία για τους οκτώμισι μήνες που είναι απλήρωτοι , η διοίκηση του Δήμου Ηρακλείου Αττικής δια στόματος του πρόεδρου της δημοτικής επιχείρησης ραδιοφωνίας Γρηγόρη Παπαδάτου και του Γενικού γραμματέα του δήμου Ηλία Θεοδώρου , προειδοποίησαν  τους εργαζόμενους  ότι το δημοτικό ραδιόφωνο ΚΛΕΙΝΕΙ .
Αυτή η «ενημέρωση» έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στους εργαζόμενους οι οποίοι από τον Ιούνιο του 2012 λαμβάνουν δεσμεύσεις από τον δήμαρχο Παντελή Βλασσοπουλο ότι η θέση της δημοτικής αρχής είναι το ραδιόφωνο να παραμείνει ανοιχτό, με πιο πρόσφατη δέσμευση του στο δημοτικό συμβούλιο της 27ης  Σεπτεμβρίου ότι το ραδιόφωνο δεν θα κλείσει αλλά θα προχωρήσουν στην εξυγίανση του. Επιπλέον  την 1η  Οκτωβρίου όταν συγκλήθηκε διοικητικό συμβούλιο της επιχείρησης μετά από 6 ολόκληρους  μήνες (σαν να μην υπήρχαν προβλήματα με αποκορύφωση την απλήρωτη εργασία και χρωστούμενα δεδουλευμένα) ο πρόεδρος της επιχείρησης κύριος Παπαδάτος ουδέποτε αναφέρθηκε σε επικείμενο κλείσιμο του ραδιοφώνου αντιθέτως  ενέκρινε μικροδαπάνες για την λειτουργιά του.  
Δηλαδή , η «αντιμνημονιακή » διοίκηση του δήμου Ηρακλείου Αττικής  με αυτή την κίνηση επιδιώκει ,σε καιρό που η ΤΡΟΙΚΑ ζητά απολύσεις στους υπό κατάργηση οργανισμούς του ευρύτερου δημόσιου τομέα, να μείνουν στον δρόμο 35 εργαζόμενοι οι οποίοι εργάζονται στο ραδιόφωνο το λιγότερο 13 χρόνια, μεταξύ αυτών και 8 ΑΜΕΑ;
Εμείς ενημερωνουμε τους δημοτες, πολιτες και ακροατες του ραδιοφωνου ότι δεν εχουμε κάτσει με τα χέρια σταυρωμένα! Έχουμε προχωρήσει σε όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες διεκδικώντας τα δεδουλευμένα μας και τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας με ασφαλιστικά μέτρα, ποινικές διώξεις σε βάρος όλων εκείνων που παραβιάζουν τις συμβάσεις εργασίας μας, καταγγελίες στην Επιθεώρηση Εργασίας, επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας με κορύφωση την 24ωρη απεργία στις 16/10/2012 που κήρυξαν στον «Επικοινωνία» τα σωματεία ΕΣΗΕΑ, ΕΣΠΗΤ, ΕΠΗΕΑ.
ΚΑΛΟΥΜΕ δημοτική αρχή και το δήμαρχο Παντελή Βλασσόπουλο να αποπληρώσει άμεσα και πλήρως τα χρωστούμενα 8 μηνών δεδουλευμένα στο προσωπικό της Επιχείρησης.
ΖΗΤΟΥΜΕ από την δημοτική αρχή και το δήμαρχο Παντελή Βλασσόπουλο να τηρήσει τις δεσμεύσεις για ανοιχτό Δημοτικό Ραδιόφωνο και να ξαναδώσει το Ραδιόφωνο στους ακροατές του και στην τοπική κοινωνία του Ηρακλείου στην οποία ανήκει!

Οι εργαζόμενοι στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ηρακλείου Αττικής «Επικοινωνία 94FM»
Η πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων, Ε. Λιμοντζόγλου
Η εκπρόσωπος των εργαζομένων στο ΔΣ, Μ. Κουντουρογιάννη
Ο εκπρόσωπος των δημοσιογράφων στην ΕΣΗΕΑ, Δ. Δημακόπουλος
Η εκπρόσωπος των δημοσιογράφων στην ΕΣΠΗΤ, Δ. Μπαλαρή
Ο εκπρόσωπος των τεχνικών στην ΕΤΕΡ, Λ. Σκιαδάς
Ο εκπρόσωπος των διοικητικών στην ΕΠΗΕΑ, Ν. Τριανταφυλλόπουλος