Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Nέα από τα ΜΜΕ

...από το http://financialcrimesnews.blogspot.com...
1)Άδειασε από δημοσιογράφους το ραδιόφωνο του Σκάι
Άλλες δύο απολύσεις δημοσιογράφων, σήμερα στο ραδιόφωνο του Σκάι (σχεδόν κανένας δεν έχει μείνει πια) που είναι πλέον αμφίβολο το αν λειτουργεί όπως προβλέπει η άδειά του για ενημερωτικό ραδιόφωνο. Ο κάθε εργοδότης κάνει ό,τι θέλει και γλεντοκοπάει. Την ίδια ώρα κάτι υπουργάρες που πριν γίνουν τροϊκανοί εντολοδόχοι ήταν συνδικαλιστές, επεξεργάζονται σχέδια για την αντιμετώπιση της ανεργίας, που οι ίδιοι με τις επιλογές τους την προκαλούν. Όσοι πιο γρήγορα πέσουνε, τόσο το καλύτερο για την κοινωνία.
Ενιαίος αγώνας όλων των εργαζομένων μέσα κι έξω από τα ΜΜΕ για να ξεκουμπιστεί η τρόικα και οι εγχώριοι φίλοι της.
2)Τηλεπωλήσεις και απολύσεις στο «9» (Επιστολή)
Γράψτε κάτι και για το κύμα φυγής - για το οποίο τίποτα μέχρι στιγμής δεν έχει γραφτεί - στον όμιλο 9 του Κοντομηνά. Εντός του Ιουνίου περί τους 30 δημοσιογράφους που είχαν πάει με μεταγραφές στο Κανάλι 9 για να το μετατρέψουν σε οικονομικό Μέσο, ενημερώθηκαν πως οι συμβάσεις τους (όλοι με μπλοκάκια) λήγουν καθώς ο σταθμός θα μετατραπεί σε ...ψυχαγωγικό. Το ίδιο συνέβη και στο Ράδιο 9.
Ο διευθυντής μάλιστα του σταθμού και γνωστό πρωτοπαλίκαρο του Κοντομηνά Μάνος Κακλαμάνος ξεκίνησε άμεσα casting με μαθητές του τμήματος ΜΜΕ του Παντείου με στόχο να βρει "νέα ταλέντα", τα οποία φυσικά δεν θα αμείβονταν αφού θα έκαναν πρακτική. Ουσιαστικός βέβαια στόχος του Κοντομηνά και της κόρης του που στα 45 της αποφάσισε να εργαστεί για πρώτη φορά στη ζωή της ξηλώνοντας από την εργασία τους τόσους επαγγελματίες, δεν ήταν φυσικά το Κανάλι να γίνει ψυχαγωγικό αλλά να μετατραπεί σε ένα επιπλέον (από τα ήδη πολλά) κανάλια τηλεπωλήσεων. Δηλαδή με τις συχνότητες του ελληνικού λαού, οι όποιοι Κοντομηνάδες, Βρυώνηδες και λοιποί, κονομάνε, δίχως να εκπέμπουν ποιοτικό πρόγραμμα. Κι όλα αυτά δίχως παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ αλλά και του ΕΣΡ που βλέπει το μιντιακό τοποίο στα περιφερειακά κανάλια να εξελίσσεται σε ένα απέραντο παζάρι.
Θα πρέπει επίσης να πούμε, πως ενώ δεκάδες συνάδελφοι έμειναν εκτός δουλειάς σε κρίσιμη περίοδο (αρκετοί μάλιστα από αυτούς άφησαν άλλες εργασίες πέρυσι για να στελεχώσουν το Κανάλι 9), την ίδια στιγμή ο Κοντομηνάς ανακοίνωνε τη μεταγραφή του γνωστού για τις εις βάρος τυο καταγγελίες από συναδέλφους πρώην εργαζόμενου στον ΟΔΔΗΧ επί ημερών Πέτρου Δούκα Γιάννη Παπαγιάννη. Θα πρέπει να τονίσουμε πως και στο Ράδιο 9 έληξαν απότομα όλες οι συμβάσεις δίχως να δωθεί καμία εξήγηση και με την ευθύνη της κυρίας "όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω" Ξηνταράκου.
3)Ο κόσμος των αφεντικών (Επιστολή)
Ο υιός Γιαννακόπουλος μέσα σε έναν χρόνο γέμισε το διαδίκτυο με sites παριστανοντας τον Μπερλουσκόνι του ελληνικού ίντερνετ. Μόνο που λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο, δηλαδή τις τράπεζες. Αρχές Ιουνίου, ανακοίνωσε με συνοπτικές- δημοκρατικές διαδικασίες αιματηρές περικοπές μισθών στην λογική του "αν δεν σας αρέσει βρείτε δουλειά αλλού- κι αν βρέιτε σφυρίξτε μου κλέφτικα". Μόνο που και αυτούς τους πετσοκομμένους μισθούς δεν τους έδωσε ποτε!
Όλο το καλοκαίρι το προσωπικό του είναι απλήρωτο, ενώ τις τελευταίες ημερες φουντώνουν οι φήμες ότι ετοιμάζεται να "σκάσει κανόνι" αφού καμία τράπεζα δεν δέχεται να τον χρηματοδοτήσει. Εκεί οφείλεται εξάλλου και η "αυθόρμητη" επίθεση που έχει εξαπολύσει εδώ και μία εβδομάδα στους μεγαλοτραπεζίτες!
Ο κόσμος είναι σε απόγνωση αφού σίγουρα ο εργαζόμενος του "φοβερού" ομίλου DPG είναι ο τελευταίος που ευθύνεται για το παράλογο ξεχείλωμα των επιχειρήσεων Γιαννακόπουλου! Προφανώς νόμιζε ότι όσα πιο πολλά sites ανοίξει τόσο πιο... ψηλός θα φαίνεται! Και τώρα, εκατοντάδες εργαζόμενοι θα μείνουν στον δρόμο! Μόνο και μόνο γιατί ένα ακόμη κομπλεξικό πλουσιόπαιδο αντί για τα κουβαδάκια του, αποφάσισε να παίξει με τα λεφτά του μπαμπά στο πολύπαθο διαδίκτυο! Κατά τα άλλα, τους φταίει λέει η ανωνυμία των blogs! Με την αλητεία των επιχειρηματιών τι θα γίνει;;