Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Επιτυχής διοργάνωση μπάσκετ 3Χ3 στη Σάμο

Ολοκληρώθηκε μετά από ένα 7ήμερο το τουρνουά 3Χ3 στο γήπεδο μπάσκετ της παραλιακής οδού Θεμιστοκλή Σοφούλη στη πόλη της Σάμου. Ένα τουρνουά όπου σημείωσε πολύ μεγάλη επιτυχία και παρακολούθησε πολύς κόσμος όλες τις ημέρες διεξαγωγής του. Πρωταθλήτρια ομάδα, η ομάδα των «Αγανακτισμένων».
Στο τουρνουά πήραν μέρος τελικά 24 ομάδες, ενώ αγωνίσθηκαν περίπου 100 αθλητές, σφύριξαν 5 διαιτητές και βοήθησαν περίπου 10 άτομα σε θέματα γραμματειακής υποστήριξης των αγώνων, αλλά και συντήρησης του γηπέδου. Μοναδική «κακή» στιγμή του τελικού ο τραυματισμός του Νικολάου Νάσου, της ομάδας Gold Air, στον οποίο ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση και με το καλό πάλι στους αγωνιστικούς χώρους.
Είδαμε αξιόλογα παιχνίδια που κρίθηκαν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, σύμφωνα με τον όρο που είχε θέσει η ΤΕ ΕΟΚ Σάμου, για τον λεγόμενο «ξαφνικό θάνατο». Σύμφωνα με την προκήρυξη της ΤΕ ΕΟΚ Σάμου, είχε προβλεφθεί ότι κάθε αθλητής που θα λάμβανε μέρος στου τουρνουά θα έδινε 1 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση των ΕΕΕΕΚ (Εργαστήρια Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης) Σάμου. Από τους συμμετέχοντες αθλητές συγκεντρώθηκε το ποσό των 132,5 €, από θεατές το ποσό των 7,5 €, ενώ όσο αφορά τους δύο αγώνες (μικρό και μεγάλο τελικό), επιχειρηματίας της πόλης για κάθε πόντο που σημείωνε κάθε ομάδα, πολλαπλασιαζόμενο Χ 2 ευρώ, προσέφερε το ποσό των 102 € (51 πόντοι Χ 2 ευρώ = 102 €). Συνολικά το ποσό που συγκεντρώθηκε είναι 242 ευρώ, που εκτιμάται ότι θα είναι μεγαλύτερο μέχρι την ημέρα που θα παραδοθεί (αρχές Σεπτεμβρίου 2011), κάτι για το οποίο θα ενημερωθείτε με νεότερο δελτίο τύπου.
Τη Κυριακή 07 Αυγούστου έγιναν οι εξής αγώνες:
A΄ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ
FANTASTIC 4 – GOLD AIR: 8 – 15
Β΄ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ
DALTONS – ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ: 11 – 15
ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
FANTASTIC 4 – DALTONS: 12 – 15
ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
GOLD AIR – ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ: 9 - 15
Για την ιστορία ν’ αναφέρουμε και τις συνθέσεις των ομάδων του Final 4: Fantastic 4: Μαργαρώνης Παναγιώτης. Δανούσης Μιχαήλ, Παναγιώτου Βασίλης, Λυγερός Ταξιάρχης. Daltons: Κουτζάς Φάνης, Βογιατζής Δημήτρης, Καποτάς Μιλτιάδης, Μοναχός Ηρακλής. Gold Air: Νικολάου Νάσος, Παναγιωτακόπουλος Νίκος, Καλέμης Σάκης, Ιατρούδης Κώστας. Αγανακτισμένοι: Ροντογιάννης Γιάννης, Φαλλιέρας Νίκος, Νικολαϊδης Αργύρης. Η ΤΕ ΕΟΚ Σάμου ευχαριστεί όλες τις ομάδες για τη συμμετοχή τους στο τουρνουά 3Χ3 και για το όμορφο θέαμα που προσέφεραν.
Οι Ομάδες: Τα ανίψια του Chuck Norris, Jungle Boys, Fantastic 4, Αγανακτισμένοι, MF’s, New Generation, Μπούτι Calls, Gold Air, 3 και ο κούκος, Daltons, HBC, Tempo Café Club, Άγιος Κων/νος, Jumbers, Απαράδεκτοι, Αλκοολικός Αστέρας, Tα Αnimal’s, Καβουροτίγρης, Space Jam, Ροζ Πάνθηρες, D.S.K., Bambacha, Φέξε μου και γλύστρησα, Chuck Norris Power.
Τέλος η ΤΕ ΕΟΚ ευχαριστεί τον αντιδήμαρχο Σάμου κ. Βαγγέλη Καρλοβασίτη για την πολύτιμη βοήθειά του, τους χορηγούς της εκδήλωσης κατάστημα «ΓΕΡΜΑΝΟΣ» και «ΓΡΗΓΟΡΗΣ μικρογεύματα», τους χορηγούς επικοινωνίας Radio Café 102,4 και www.PameSamo.gr. Το γήπεδο μπάσκετ της παραλιακής οδού Θεμιστοκλή Σοφούλη, αφού ανακαινίστηκε, παραδόθηκε και πάλι σε όλους αυτούς που αγαπούν το μπάσκετ με μοναδική ευχή να το προσέχουν, όπως προσέχουν το σπίτι τους. Όλα ήταν όμορφα, να είμαστε όλοι καλά για να γίνει κάτι αντίστοιχο και του χρόνου.
Γραφείο Τύπου και Ενημέρωσης της ΤΕ ΕΟΚ Σάμου.