Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022

Aίσιο τέλος για τους ειδικευόμενους γιατρούς στα Παιδιατρικά Νοσοκομεία

 

...αναδημοσίευση από το ertnews...
 

 Με βάση την απόφαση της 1ης ΥΠΕ αποδεσμεύονται οριστικά από τις μετακινήσεις για στελέχωση εμβολιαστικού κέντρου, οι εννέα ειδικευόμενοι ιατροί προερχόμενοι από τα νοσοκομεία “Η Αγία Σοφία” και “Αλεξάνδρα” και τελικά παραμένουν στις θέσεις τους.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι ειδικευόμενοι ιατροί της παιδιατρικής: «Η απόφαση αυτή είναι και αποτέλεσμα της στάσης και της πίεσης που ασκήσαμε οι ειδικευόμενοι από την πρώτη στιγμή αρνούμενοι την μετακίνησή μας που θα είχε ως αποτέλεσμα την επιδείνωση της ήδη δύσκολης κατάστασης στα νοσοκομεία.

Είναι σημαντικό ότι οι ειδικευόμενοι παραμείναμε ενωμένοι, στηρίζοντας ο ένας τον άλλον κόντρα σε οποιεσδήποτε απειλές. Από την αρχή κινητοποιηθήκαμε με διαμαρτυρίες στο νοσοκομείο Παίδων “Η Αγία Σοφία” από κοινού συνάδελφοι από το Παίδων Π.&Α. Κυριακού και Η Αγία Σοφία, με αποκορύφωμα την στάση εργασίας την Δευτέρα 31/01/22 (για τους ειδικευόμενους ιατρούς Παιδιατρικής στο νοσοκομείο'”Η Αγία Σοφία”) με αιτήματα καμία μετακίνηση Παιδιάτρου από τα νοσοκομεία. Στελέχωση των εμβολιαστικών δομών με μόνιμο προσωπικό στα πλαίσια της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας».