Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

Antifa Tournament στις 9-10-11 Ιουνίου στο Κατσάνειο

 ...αναδημοσίευση από sports.ert.gr...

Για άλλη μία χρονιά στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων, η διοργάνωση Antifa Tournament στη Θεσσαλονίκη, δίνει μία άλλη οπτική για το χώρο των συγκεκριμένων αθλημάτων.


Λίγες ημέρες πριν τη νέα διοργάνωση, η ανακοίνωση της συνέλευσης του Antifa Tournament αναφέρει: «Ο χώρος των μαχητικών αθλημάτων είναι δυστυχώς βαθιά χαρακτηρισμένος από μάτσο σεξιστικές συμπεριφορές, που αλλοιώνουν την ουσία των ίδιων των αθλημάτων και των ιδεών που αυτά προωθούν.


Η λογική της επιβολής του καθενός βάσει δύναμης, τα ring girls που κοσμούν την αρένα που μάχεται ο άντρας και η οχλαγωγία των μάτσο θεατών που ξεστομίζουν τα πιο αρρωστημένα και προσβλητικά σχόλια είναι λίγα από τα πολλά παραδείγματα σεξιστικής συμπεριφοράς μέσα στο χώρο που δεν είναι τίποτε άλλο παρά η συμπύκνωση των ακραίων μέσα στην πατριαρχική κοινωνία που ζούμε.

Το Antifa Tournament είναι μια αντιφασιστική γιορτή που ενώνει τον κόσμο και δεν έχει σκοπό τη συνέχεια ή τη συντήρηση τέτοιων συμπεριφορών και λογικών. Προειδοποιούμε πως ως οργανωτική συνέλευση του τουρνουά δε θα ανεχτούμε καμία σεξιστική συμπεριφορά ή σχόλιο.
Ο μαχητικός αντιφασισμός δεν είναι ξύλινη έννοια-είναι το σύνολο των επιλογών που σέβονται και προωθούν την ελευθερία και την αυτοδιάθεση του κάθε ατόμου ανεξάρτητα από το φύλο, το έθνος και τη φυλή».

Σχετικές ειδήσεις:
Antifa tournament στο Κατσάνειο από 17 έως 19 Ιουνίου

Αντιφασιστικό τουρνουά μαχητικών αθλημάτων 2016 στη Θεσσαλονίκη