Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

Ιδρύθηκε ο «Αθλέων» στη Σάμο

...να που στις δύσκολες μέρες μας - και γι αυτό η είδηση έχει πρόσθετη αξία - ιδρύονται και μάλιστα στις εσχατιές του Αιγαίου αθλητικά σωματεία. Ευχόμαστε καλή δύναμη ...
 



 Ιδρύθηκε νέο αθλητικό σωματείο στη Σάμο με την ονομασία «O Αθλέων». Στις προτεραιότητες του συλλόγου το άθλημα του μπάσκετ.

Νέο αθλητικό σωματείο "O ΑΘΛΕΩΝ" ιδρύθηκε με έδρα την πόλη της Σάμου, όπου σύμφωνα με πληροφορίες στις προτεραιότητες του συλλόγου είναι το άθλημα του μπάσκετ. Νεότερες πληροφορίες θα δοθούν σε λίγες μέρες σύμφωνα με το ΔΣ του Συλλόγου. Αναλυτικά:

«Με την υπ’ αριθμ. 7/2015 Διάταξη του Ειρηνοδικείου Σάμου αναγνωρίσθηκε η ίδρυση του μη κερδοσκοπικού σωματείου με την επωνυμία «Αθλητικός Εκπολιτιστικός Σύνδεσμος Σάμου – Ο ΑΘΛΕΩΝ που εδρεύει στην πόλη της Σάμου του Δήμου Σάμου και εγκρίθηκε το από 13.03.2015 καταστατικό του, αποτελούμενο από (42) άρθρα και σκοπούς τους αναφερόμενους στο άρθρο (3) αυτού, ήτοι με τη σύμμετρη και αρμονική ανάπτυξη των σωματικών και ψυχικών δυνάμεων και δεξιοτήτων των μελών και τη δημιουργία ισχυρών και ηθικών χαρακτήρων με τη χρησιμοποίηση της Γυμναστικής, της αγωνιστικής και λοιπών σωματικών ασκήσεων, σε συνδυασμό με την εφαρμογή μορφωτικού προγράμματος επί των αθλουμένων, με την οργάνωση διαλέξεων, καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, εορτών, εκδρομών, κατασκηνώσεων κτλ., όπως αυτά αναλύονται στο καταστατικό».
Σάμος 16-07-2015

Πηγές: RadioCafe 102,4 και http://samossport.blogspot.gr/