Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Συνεχίζουμε - δεν εκχωρούμε τα δικαιώματά μας

ΠΟΣΠΕΡΤ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΡΤ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18/03/2014


Η επιστολή που απηύθυνε προς τον πρωθυπουργό δήθεν «ομάδα απολυμένων της ΕΡΤ», που θέλει να μας εμφανίσει ότι παρακαλάμε για να πάρουμε έστω την αποζημίωσή μας,  κινείται μεταξύ κακόγουστης φάρσας και κακοστημένης προβοκάτσιας.

Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ συνεχίζουν αταλάντευτα εδώ και 9,5 μήνες τον αγώνα για να ανατρέψουν την απόφαση Σαμαρά- Βενιζέλου. Μπορεί η κυβέρνηση να θέλει να μας οδηγήσει στην εξαθλίωση, αλλά ξεκαθαρίζουμε προς κάθε ενδιαφερόμενο ότι παρά την επίμονη προσπάθειά της, ούτε απολυμένοι νόμιμα είμαστε, ούτε αδύναμοι και «τελειωμένοι» αισθανόμαστε.
Μέσα από τον συλλογικό αγώνα μας παίρνουμε δύναμη, αντέχουμε και συνεχίζουμε να κρατάμε ανοιχτά τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα της ΕΡΤ, το ertopen, την ΕΡΤ3, τις Περιφερειακές ΕΡΑ.

Ο πρωθυπουργός της χώρας όχι μόνο μας λοιδόρησε αλλά κορόιδεψε με τον πλέον αισχρό τρόπο την ελληνική κοινωνία ότι  θα επιβαρυνθεί με τις δήθεν γενναιόδωρες αποζημιώσεις μας. Ούτε  πιστεύουμε, ούτε έχουμε να ελπίζουμε και να περιμένουμε τίποτα από τον φαύλο Αντώνη Σαμαρά, όπως γράφει η «ομάδα απολυμένων».
Πιστεύουμε στον αγώνα μας και παλεύουμε για να ανατρέψουμε την «κυβέρνηση του μαύρου» και να επαναλειτουργήσουμε την πραγματική Δημόσια Ραδιοτηλεόραση.

ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ
ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΧΩΡΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ
 ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ….. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ …….


2)Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,
Την Τετάρτη 19 Μαρτίου, στις 11 το πρωί, στην πλατεία Κλαυθμώνος, συμμετέχουμε στο συλλαλητήριο και την πορεία της ΑΔΕΔΥ στο Υπουργείο Ανάπτυξης, στηρίζοντας τους συναδέλφους που απολύονται μετά τη διαθεσιμότητα που λήγει στις 22 Μαρτίου. Θα είμαστε και πάλι δίπλα τους, αυτή τη φορά μαζικά, όπως και αυτοί ήταν δίπλα μας όλο το καλοκαίρι και εξακολουθούν. Θα αγωνιστούμε μαζί για να ανοίξει η ΕΡΤ και να μην απολυθεί κανένας δημόσιος υπάλληλος.

Απαραίτητα το Σάββατο, στις 22 Μάρτη, στις 2μμ στην Ομόνοια ( ΠΕΙΡΑΙΩΣ)
Διαδηλώνουμε αντιφασιστικά – αντιρατσιστικά, για να μην περάσει το «μαύρο» στις ζωές μας. Μόνο το εργατικό κίνημα είναι ικανό να τσακίσει το φασισμό και το πιο πρωτοποριακό κομμάτι αυτού, είμαστε οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ.