Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

"'Εριξαν" την ιστοσελίδα της ΚΕΕΡΦΑ μόλις δημοσίευσε έγγραφα για την απαγόρευση της αντιφασιστικής πορείας

...αναδημοσίευση από το http://www.ertopen.com...


Απολογισμό της αντιφασιστικής πορείας, που έγινε παρά την απαγόρευση, κάνει η κίνηση ενωμένοι ενάντια στο ρατσισμό και τη φασιστική απειλή (ΚΕΕΡΦΑ), με ανακοίνωση υπό τον τίτλο "Το  αντιφασιστικό κίνημα ασπίδα απέναντι στη προκλητική κάλυψη της NΔ προς τους νεοναζί".
Αναφέρει όμως και τακτικές ηλεκτρονικού πολέμου σε βάρος της.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά:

"Το αντιφασιστικό κίνημα έσπασε την απαγόρευση της πορείας και βάδισε στους δρόμους της Αθήνας στέλνοντας το μήνυμα ότι είναι δικιά του υπόθεση η εξάρθρωση των ταγμάτων εφόδου των νεοναζί.

Οι μάσκες έπεσαν και για άλλη μια φορά η κυβέρνηση και ο Δένδιας έστειλαν δεκάδες διμοιρίες των ΜΑΤ για να φυλάνε τους λιγοστούς θλιβερούς οπαδούς των έγκλειστων στον Κορυδαλλό νεοναζί της Χρυσής Αυγής μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Η ΝΔ του Σαμαρά και του Δένδια για άλλη μια φορά άπλωσε τις γέφυρες συνεργασίας με την ναζιστική ακροδεξιά μεταφράζοντας τις φλυαρίες περί «συνταγματικού τόξου» κατά του φασισμού  σε παράδοση με αστυνομική φύλαξη της Πλατείας Συντάγματος στους αμετανόητους νοσταλγούς της δολοφονικής δράσης των ταγμάτων εφόδου.

Η ΚΕΕΡΦΑ καταγγέλλει την κακόβουλη και εμφανώς κατευθυνόμενη από κυβενρητικούς και φασιστικούς μηχανισμούς επίθεση στην ιστοσελίδα της www.antiracismfascism.org  με αποτέλεσμα να σταματήσει η λειτουργία της. Η επίθεση ξεκίνησε χθες , την ίδια μέρα που η ΓΑΔΑ απαγόρευσε την αντιφασιστική πορεία δίνοντας κάλυψη στους νεοναζί να πραγματοποιήσουν τη φασιστοσύναξη μίσους στο Σύνταγμα.

Δεν θα μας σταματήσουν ούτε με τα MΑΤ, ούτε με τη λογοκρισία και τη φίμωση! Συνεχίζουμε!

Την Κυριακή 1 Δεκέμβρη στην ΑΣΟΕΕ, οι αντιφασίστες και οι αντιφασίστριες μπορούν αν συμμετέχουν σε συζητήσεις για τα 40 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου για να μην ξεχνάμε πως τσακίζουνε τον φασισμό και ανοίγουμε το δρόμο για μια καλύτερη κοινωνία.

Στις 12 Δεκέμβρη θα βρεθούμε στη συγκεντρωση συμπαράστασης στην Ευελπίδων για να αποκρούσουμε την επίθεση της Χρυσής Αυγής να φιμώσει την εφημερίδα Εργατική Αλληλεγγύη μετά από μήνυση του Ι.Ανδριόπουλο έμμισθου δικηγόρου του βουλευτή Λάρισας της Χρυσής Αυγής βάζοντας στο στόχαστρο την ελευθερία του τύπου και το δικαίωμα των παιδιών στην ιθαγένεια.

Στις 18 Δεκέμβρη θα είμαστε στα δικαστήρια της Λ.Αλεξάνδρας για να απαιτήσουμε να τιμωρηθούν οι δολοφόνοι του Σαχζάτ Λουκμάν σαν αυτό που πραγματικά είναι, ρατσιστές χρυσαυγίτες.

Προετοιμάζουμε την Παγκόσμια μέρα κατά του φασισμού στις 22 Μάρτη 2014.
Όσο, η ΝΔ προωθεί νέα Μνημόνια τόσο ανοίγει το δρόμο στους νεοναζί. Ώρα να τους ξηλώσουμε με τη δύναμη των απεργιών διαρκείας, από την ΕΡΤ μέχρι τα πανεπιστήμια και τον ΕΟΠΠΥ με την μαχητική δράση του αντιφασιστικού κινήματος".