Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Τρεις ανακοινώσεις για τα ΜΜΕ

 Τρεις ανακοινώσεις από το χώρο των ΜΜΕ και η κάθε μία για να γίνει πιό ευδιάκριτη, την αναρτήσαμε με διαφορετικό χρώμα.



1) Δεν πάει άλλο με την ατελείωτη κοροϊδία.
Είναι ο αγώνας για το “μαύρο στην ζωή μας”.

                                                Aνακοίνωση
24.10.2016

Στην Ελλάδα, από όσο γνωρίζουμε, δεν υπάρχει άλλος κλάδος εργαζόμενων – εκτός ίσως από τους απολυμένους – που να έχει την τύχη αυτών, που δουλεύουν τώρα στα ΜΜΕ.
Είμαστε οι μοναδικοί , που από τις 15 Σεπτεμβρίου,  δουλεύουμε,  περιμένοντας την ημέρα (ίσως στα τέλη Νοέμβρη),  που τα διαθέσιμα χρήματα του Ταμείου θα τελειώσουν και μαζί τους,  η ασφάλιση υγείας, η πρόνοια και η επικούρηση για 18 – 19 χιλιάδες εργαζόμενους, συνταξιούχους, απολυμένους, ανέργους και τις οικογένειές τους !
Και σε ποιόν το οφείλουμε αυτό; Η απάντηση έχει ονοματεπώνυμα.
Η κυβέρνηση επέλεξε να αναθέσει την διάλυση του κλάδου ασφάλισης συνολικά και του κλάδου μας ειδικά, σε δύο πρόσωπα, τον κ. Κατρούγκαλο και τον κ. Πετρόπουλο.
Κατ' επιταγή της τρόικα,  φυσικά, αλλά και χωρίς κανένα ενδοιασμό για τους δύο υπουργούς.
Άλλωστε,  ο πρώτος είναι γνωστός για την “αγάπη” που τρέφει για τον κλάδο μας και ο δεύτερος μας ήξερε “από μέσα”, αφού για καιρό,  η ηγεσία της ΠΟΕΣΥ τον πλήρωνε για να τον έχει σύμβουλο της (!).
Και για να ολοκληρωθεί το δόλιο παιχνίδι,  που έχει στηθεί εδώ και καιρό εις βάρος μας, “το σύστημα” φρόντισε το αρμόδιο δίδυμο να έχει τους “συνομιλητές” ,που δεν θα του δυσκόλευαν το έργο: το δίδυμο του προεδρείου της ΠΟΕΣΥ και την “μόνιμα” εγκατεστημένη ηγεσία της ΕΠΗΕΑ, αυτή, που, πριν από ενάμιση χρόνο, οργάνωσε το πραξικόπημα στο ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ, όταν τα εκλογικά αποτελέσματα για την ανάδειξη του Ταμείου δεν τους εξασφάλιζαν αυτό που είχαν σχεδιάσει : ένα προεδρείο με τους επίλεκτους της τέως προέδρου της ΕΣΗΕΑ κας Αντωνιάδου και του κ. Γκανά...
Κάπως έτσι στήθηκε το κονκλάβιο αυτών που έχουν αναλάβει την ιδιωτικοποίηση της ασφάλισης του κλάδου μας.
Το σχέδιο είναι παλιό : ο ΕΔΟΕΑΠ, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, πρέπει από αυτόνομο και αυτοδιαχειριζόμενο Ταμείο ασφάλισης και αλληλεγγύης, που διοικείται από τους ίδιους τους εργαζόμενους, πρέπει να μεταλλαχθεί σε ταμείο των ολίγων και των προσκυνημένων.
Αυτό το τελευταίο ήταν και το πλέον κρίσιμο, έπρεπε να γίνει ταμείο των προσκυνημένων για να ακολουθήσει η μετάλλαξη σε επαγγελματικό ταμείο χωρίς τους  συνταξιούχους και τις οικογένειές τους και  χωρίς τους άνεργους.
Και έτσι κάπως,  στο πόδι , στήθηκε το πραξικόπημα για να βγάλουν στην άκρη αυτούς τους “ακραίους” που ψήφισαν οι δημοσιογράφοι...
Η εικόνα όμως είναι ακόμα λειψή. Κάποιος λείπει.
 εκατοντάδες εκατ. ανείσπρακτους πόρους από το αγγελιόσημο των ταμείων μας, αφού “εξαέρωσαν” εκατοντάδες εκατ. Ευρώ, δανεικά και αγύριστα, βρήκαν, πως αυτό που φταίει, είναι οι εργαζόμενοι του κλάδου.
Και φρόντισαν να στείλουν στον καιάδα της ανεργίας , τους έξι στους δέκα συνάδελφους.
Οι εργοδότες λοιπόν, αυτοί έλειπαν από το κάδρο της κοροϊδίας του κλάδου εδώ και μερικούς μήνες, από τότε, που ανέλαβε την “δουλειά”, ο κ. Τάσος Πετρόπουλος.
Και μπήκαν για τα καλά στον χορό της καθοδήγησης της διαπραγμάτευσης απέναντί μας.
Το πρώτο “non paper” που χρησιμοποιήθηκε από την κυβέρνηση και τους υπουργούς της στην περιβόητη μαραθώνια διαπραγμάτευση το είχε αποστείλει η Ένωση των ιδιοκτητών ως κείμενο καθοδήγησης για την Κυβέρνηση και τους φίλους συνδικαλιστές του κ. Πετρόπουλου.
Με αυτό το ευαγγέλιο πορεύονται εναντίον μας μέχρι σήμερα.
Εκτοτε κι άλλα “non paper” έχουν αποσταλεί στους ίδιους αποδέκτες, όλα από τους εκπροσώπους των ιδιοκτητών.
Ένα από αυτά, μάλιστα έγινε το ευαγγέλιο του προεδρείου (πρόεδρου και γραμματέα) του ΕΔΟΕΑΠ και της περιβόητης ηγεσίας της ΠΟΕΣΥ, που υποχρέωσαν τον οργανισμό σε μία ύποπτη οικονομική αποτύπωση, που ακόμα δεν καταλάβαμε, γιατί την ήθελαν, πέρα από τα στοιχεία, που θα διευκόλυναν την προσέλκυση των ασφαλιστικών εταιρειών.
Δεν δίστασαν μάλιστα  να επιχειρήσουν να “μαγειρέψουν” ορισμένα από τα στοιχεία, έτσι ώστε να διευκολυνθούν οι επιδιώξεις τους.
Ευτυχώς , οι εργαζόμενοι στον ΕΔΟΕΑΠ, εντόπισαν το «μαγείρεμα» και το απέτρεψαν...
Μ' αυτά και μ' αυτά,  ο χρόνος πέρασε με υποσχέσεις, που έδινε ο κ.Πετρόπουλος και μηρύκαζαν οι συνομιλητές του, για να καταλήξουμε στην οριστική διακοπή του μοναδικού σοβαρού οικονομικού πόρου χρηματοδότησης των ταμείων μας , του ΕΤΑΠ – ΜΜΕ και του ΕΔΟΕΑΠ. Δηλαδή, της ασφάλισής μας.
Όμως, όχι, δεν έγινε μόνο αυτό. Την ίδια στιγμή, μαζί με την διακοπή της χρηματοδότησης, δρομολογήθηκε και η απαλλοτρίωση των αποθεματικών του ΕΤΑΠ – ΜΜΕ !
Μόλις ολοκληρώθηκε και αυτό, δηλαδή, μόλις εξασφαλίσθηκε η νομιμοποίηση της ληστείας του ΕΤΑΠ, δηλαδή, μόλις ο κ. Κατρούγκαλος πήρε αυτό που ήθελε, έχασε και το ενδιαφέρον του για μας.
Και μας “ανέθεσε” ολοκληρωτικά στον κ. Πετρόπουλο, ο οποίος βρίσκεται σε αδιέξοδο, αφού εξάντλησε κάθε χρονικό περιθώριο κοροϊδίας (με την βοήθεια των πρώην εργοδοτών του) του κλάδου.
Ξέρει ότι αυτό που έχει αναλάβει, να μας φορτώσει, δηλαδή, με υπέρογκες εισφορές και  να μας πετάξει εκτός Ταμείου, μετατρέποντάς το σε επαγγελματικό, απειλεί να ξεσηκώσει – επιτέλους - το σύμπαν, εργαζόμενους, συνταξιούχους και ανέργους.
Ο κόμπος έχει φτάσει πια στο χτένι, δεν μπορούν πλέον να κοροϊδεύουν άλλο. Κανείς μας δεν μπορεί να κάνει άλλο πίσω.
Το παραμύθι με τα κανάλια και την διαπλοκή δεν περνάει άλλο, είτε τέσσερα είναι αυτά, είτε δεκατέσσερα.
Ποιός ξεχνάει ότι η ανεργία έχει φτάσει στον ουρανό, με τα κανάλια “ελεύθερα” σε αριθμό, ποιός ξεχνάει ότι η συντριπτική πλειονότητα αυτών που ακόμα εργάζονται σ' αυτά δουλεύουν με συμβάσεις part time,  λίγων ωρών για 300 – 400 ευρώ, αλλά ξημεροβραδιάζονται άπειρες ώρες, πολύ περισσότερες από το 8ωρο.
Ποιός ξεχνάει ότι το χτύπημα της περιβόητης διαπλοκής κατέληξε να δώσει και πάλι τις άδειες στην αναδομημένη διαπλοκή.
Ποιόν νομίζουν ότι μπορούν να κοροϊδέψουν πια;
Δεν είναι λοιπόν ο αγώνας μας για τον ΕΔΟΕΑΠ ή το ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, ή το μαύρο στα κανάλια ή τους απλήρωτους στις εφημερίδες, στα κανάλια,  στα σάιτ ή όσους εργάζονται με…ψίχουλα στα σάιτ ή αγώνας για τις ΣΣΕ και την αποτροπή νέων ατομικών συμβάσεων με εξαντλητικές για τους εργαζόμενους , μειώσεις μισθών…
Είναι ο αγώνας για το “μαύρο στην ζωή μας”. Είναι το «μαύρο» στην ενημέρωση. Είναι το «μαύρο»
σε οποιονδήποτε,  στον κλάδο εργαζομένων  στα ΜΜΕ,  τολμήσει  να σηκώσει κεφάλι, να δώσει μάχες για την αλήθεια,
την σωστή ενημέρωση του πολίτη, τις αξιοπρεπείς συνθήκες  διαβίωσης ερεργαζομένων και συνταξιούχων.
Αυτό το «μαύρο» είναι πραγματική «κόλαση»!
Δεν πάει άλλο πια μ' αυτούς, που ορισμένες από τις “ηγεσίες” μας πουλάνε φούμαρα, για
λογαριασμό τους, εκούσια ή ακούσια,   εδώ και πολλούς μήνες.
Αν οι ηγεσίες των Ενώσεων δεν σηκώσουν την σημαία του αγώνα, πρέπει να την σηκώσουμε εμείς.
Από τα κάτω,  σε κάθε μαγαζί, σε όσα απέμειναν.
Πρέπει σύσσωμοι αύριο να δώσουμε το παρόν στην Συνέλευση του ΕΔΟΕΑΠ, πρέπει να απαλλαγούμε από όσους μας έχουν κάνει “μαύρη” την ζωή, πριν να  είναι πολύ αργά...
Μας έχουν απομείνει η αξιοπρέπεια και η περηφάνια όλων όσων δεν υπακούν κι είναι έτοιμοι και έτοιμες να ανατρέψουν το «σάπιο» σκηνικό, που συνθλίβει όλο τον κλάδο.
Που συνθλίβει όλους τους εργαζόμενους της χώρας!

 Γιάννης Αγγέλης (ΔΣ ΕΔΟΕΑΠ)
Πόπη Χριστοδουλίδου (ΔΣ ΕΔΟΕΑΠ)
Πρωτοβουλία για την Ανατροπή




 2)EΔΟΕΑΠ: Ανακοίνωση του Μετώπου για την Ανατροπή στην ΠΟΕΣΥ

Καμία έκπληξη δεν προκαλούν οι μεθοδεύσεις στο θέμα του ΕΔΟΕΑΠ, αφού προέκυψαν από ένα εκλογικό πραξικόπημα της συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, με στόχο να μην αφήσουν τους πλειοψηφίσαντες στις εκλογές συντρόφους και συναγωνιστές μας να υλοποιήσουν την εντολή του κλάδου για υπεράσπιση και όχι διάλυση του ΕΔΟΕΑΠ.


Ό,τι είχαμε πει τότε και ό,τι λένε και αποκαλύπτουν συνεχώς οι συναγωνιστές μας στο ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ από θέση «μειοψηφίας», επαληθεύεται με τραγικό τρόπο.

Το ασφαλιστικό και τα ταμεία γνωρίζουν αλλεπάλληλες λεηλασίες,  τα εργασιακά ζητήματα επιδεινώνονται και ο κανιβαλισμός του ξεπετάγματος ανέργων και συνταξιούχων στον Καιάδα, αποτελούν τη μόνη συνταγή των μνημονίων, που οι τοποτηρητές τους στον ΕΔΟΕΑΠ εφαρμόζουν την ίδια ώρα που δήθεν παρακαλούν ως κλαίουσες Μαγδαληνές, την κυβέρνηση, να τους δώσει κάποιες φρούδες συντεχνακές ελπίδες, αντί να τους εκθέτει συνεχώς.


Οι «προτροπές» του Κατρούγκαλου να γίνουν οι συνάδελφοί μας ιδιοκτήτες ιστοσελίδων, δηλαδή από τη μισθωτή εργασία να γίνουν μπλοκάκηδες, αλλά και η πρόσφατη ανακοίνωση της ΕΡΤ για προσλήψεις (οπωσδήποτε αναγκαίες και λίγες μπροστά στις πραγματικές ανάγκες της) όχι με μισθωτή εργασία, αλλά με ΔΠΥ, όχι μόνο δεν αποτελούν συμβολή στην αντιμετώπιση του ασφαλιστικού, αλλά μας θυμίζουν τα ψέματα της προεκλογικής περιόδου από το ΣΥΡΙΖΑ.


«Αν σου μιλήσουν για μπλοκάκι, δεν εννοούν μπλοκ επιταγών» και «όχι στους “αόρατους” εργαζόμενους», διατυμπάνιζαν στο χώρο των ΜΜΕ με έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό, οι τότε υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ, που σήμερα έγιναν αυτό που κατηγορούσαν, υποστηρικτές της ελαστικής εργασίας.


«Καθάρισαν» εν μία νυκτί τη διάταξη για 400 εργαζόμενους από όλες τις ειδικότητες (δημοσιογράφοι – τεχνικοί – διοικητικοί) στην προκήρυξη για τις άδειες των καναλιών και τους έκαναν 200, προφανώς για να έχουν το ελεύθερο οι καναλάρχες να καλύψουν τις άλλες 200 θέσεις από Τσουκαλάδες, χαρτορίχτρες, πανελίστες και καφετζούδες.

Η υπεράσπιση του ασφαλιστικού πάει πακέτο με την υπεράσπιση της μισθωτής εργασίας με πλήρη δικαιώματα και κόντρα σε όσους (Ε.Ε., ΔΝΤ, και εγχώριους παλιούς και νέους φίλους τους) την επιβουλεύονται.



Η υπεράσπιση του ασφαλιστικού πάει πακέτο με την υπεράσπιση της μισθωτής εργασίας με πλήρη δικαιώματα και κόντρα σε όσους (Ε.Ε., ΔΝΤ, και εγχώριους παλιούς και νέους φίλους τους) την επιβουλεύονται.


Η  «μάχη του ΕΔΟΕΑΠ» δεν είναι παρά πτυχή αυτού του αγώνα, που δεν πρόκειται να αντιμετωπιστεί με επιτυχία, όσο οι απολογητές όλων των μνημονίων ανεβοκατεβαίνουν σκάλες υπουργείων, μήπως εισπράξουν κανένα ψίχουλο αφερέγγυας και απατηλής υπόσχεσης, από τους νεοκυνικούς μανδαρίνους, που αντί να σκίσουν μνημόνια, τελικά σκίζουν τις όποιες εναπομείνασες εργασιακές κατακτήσεις.



Είναι ενδεικτική για τις προθέσεις τους η κατ' αρχήν υπογραφή πριν από λίγες ημέρες από τον υπουργό οικονομίας Γ. Σταθάκη, της συμφωνίας της CETA (μεταξύ Ε.Ε.-Καναδά) που ανοίγει το δρόμο ως δούρρειος ίππος (μαζί με την ΤΤΙP) για την πλήρη επικυριαρχία των πολυεθνικών και της παγκόσμιας νεοφιλεύθερης μαφίας.

Eίναι σαφείς οι προθέσεις τους, αφού εκτός από σχέδιά τους για τον ΕΔΟΕΑΠ που ανταλλάσσονται με non paper,ερήμην του κλάδου, μεταξύ κυβερνητικών της κυβέρνησης και κυβερνητικών του συνδικαλισμού (και της λοιπής τρελοπαρέας που τους στηρίζει στα μνημονιακά σχέδια λεηλασίας), έβαλαν και το ΕΤΑΠ-ΜΜΕ , το στον "κουβά» του ΕΦΚΑ, με σκοπό την αρπαγή των αποθεματικών του, δηλαδή ενός δισεκατομμυρίου ευρώ, που έχει αυτή τη στιγμή.


Προφανώς δεν μπορεί να μείνει κλειστή διεκδίκηση στα όρια ενός κλάδου, αλλά να ξαναπιάσει το νήμα του συντονισμού και της αλληλεγγύης με κάθε αγωνιζόμενο τμήμα της κοινωνίας, τόσο στα άμεσα εργασιακά, όσο και σε ζητήματα όπως ιδιωτικοποιήσεις κοινωνικών αγαθών, δημοσίου πλούτου, κλπ.

O απεργιακός αγώνας είναι πλέον μονόδρομος, ενάντια στους υποστηρικτές των μνημονίων, παλιούς και νέους.


Σε αυτή την κατεύθυνση το Μέτωπο για την Ανατροπή στην ΠΟΕΣΥ, παραμένει αταλάντευτο και σας καλεί σε συστράτευση



 3)ΠΟΙΟΣ ΣΥΡΡΙΚΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΡΤ;
Ανακοίνωση Financial Crimes

Κλίμα εκφοβισμού στους εργαζόμενους της ΕΡΤ προσπαθεί να δημιουργήσει η διοίκηση. Μετά από δύο ανακοινώσεις με τις οποίες προαναγγέλλει τη συρρίκνωση της ΕΡΤ και καταλογίζει την ευθύνη για τον επερχόμενο περιορισμό ραδιοφωνικών προγραμμάτων, ακόμα και τη σίγηση της ΕΡΤ Ζακύνθου στην ΠΟΣΠΕΡΤ, ακολούθησε και μία προφορική ενημέρωση από το ηγετικό δίδυμο της διοίκηση για το ίδιο θέμα στους εργαζόμενους του Ραδιομεγάρου.

Τσακνής και Ταγματάρχης ανακοίνωσαν πως η διοίκηση προκήρυξε διαγωνισμό για 51 θέσεις, προκειμένου να καλύψει τις επείγουσες ανάγκες της εταιρείας για ένα οχτάμηνο, με μπλοκάκια. Και η διοίκηση θα ήθελε να πάρει εργαζόμενους με συμβάσεις αορίστου χρόνου, όμως τα μνημόνια δεν το επιτρέπουν, είπαν. Ο διαγωνισμός αυτός ήταν καθ’ όλα νόμιμος, υποστήριξε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ, αλλά η ΠΟΣΠΕΡΤ τον πρόσβαλε στα δικαστήρια με ασφαλιστικά μέτρα που κέρδισε, κι έτσι τώρα τα ραδιόφωνα κινδυνεύουν να παίζουν play list, η τηλεόραση να μην έχει χειριστές γεννήτριας χαρακτήρων και το πρόγραμμα να μείνει  μετέωρο. Και επί πλέον 51 άνθρωποι που θα έβρισκαν δουλειά θα παραμείνουν στην ανεργία.  Στο ίδιο μήκος κύματος και ο πρόεδρος της ΕΡΤ, να δείχνει ως υπεύθυνη την Ομοσπονδία για τη συρρίκνωση στην οποία θα… «καταφύγει» η διοίκηση.

Και οι δύο παρέλειψαν να απαντήσουν σε εύλογα ερωτήματα, όπως ας πούμε αφού ήταν τόσο νόμιμος ο διαγωνισμός, γιατί προσβλήθηκε στο δικαστήριο; Αφού είναι τόσο επείγουσες οι ανάγκες, γιατί δεν φρόντισαν να θωρακίσουν νομικά το διαγωνισμό ώστε να μην μπορεί να προσβληθεί; Γιατί δεν προτίθεται η διοίκηση να καλύψει κάποιες από αυτές τις θέσεις με εσωτερική μετακίνηση και αλλαγές ειδικότητας όπου αυτές έχουν ζητηθεί; Κανένας από τους 600 δημοσιογράφους της ΕΡΤ δεν είναι άξιος για παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου στην τηλεόραση;

Ήταν προφανές ότι Τσακνής και Ταγματάρχης δεν ήθελαν να ενημερώσουν. Ήθελαν να καταδείξουν την ΠΟΣΠΕΡΤ ως υπαίτια για τη συρρίκνωση που σχεδιάζουν. Ήθελαν να δημιουργήσουν κλίμα εκφοβισμού ανάμεσα στους συναδέλφους, ότι η ΕΡΤ θα ξανακλείσει με υπεύθυνους τους συνδικαλιστές αυτή τη φορά. Προσπάθησαν να στρέψουν τους εργαζόμενους που πάλεψαν για το άνοιγμά της ΕΡΤ, σε σύγκρουση με την Ομοσπονδία, ενόψει και τον εκλογών που υπάρχουν για τα σωματεία της Ομοσπονδίας και  ταυτόχρονα έγιναν «λαγοί» για την επίθεση που ετοιμάζει η κυβέρνηση στα συνδικάτα.

Να θυμίσουμε στη διοίκηση κάποια πράγματα που διέφυγαν από την ενημέρωση:


Το επιχείρημα ότι οι εργαζόμενοι και οι συνδικαλιστές κλείνουν τις επιχειρήσεις, προέρχεται από την φαρέτρα των επιχειρημάτων της νεοφιλελεύθερης δεξιάς, και όχι από την αριστερά. Ντροπή να το χρησιμοποιούν.

Το επιχείρημα ότι εμείς θέλουμε να προσλάβουμε μόνιμο προσωπικό αλλά δεν μας αφήνουν τα μνημόνια, επιστρέφεται σαν απαράδεκτο, όπως ακριβώς κάναμε και με τους Σαμαροβενιζέλους. Αν αυτοί δεν έχουν διάθεση να συγκρουστούν με τα μνημόνια δεν θα τους επιτρέψουμε να μας κάνουν να τα αποδεχτούμε. Δεν θα γίνουμε σαν κι’ αυτούς.

Οι εργαζόμενοι του αγώνα και τα συνδικάτα, από την πρώτη στιγμή επαναλειτουργίας της ΕΡΤ, απαίτησαν να γίνουν προσλήψεις μόνιμου προσωπικού για να καλυφτούν  οι ανάγκες. Αποδείχτηκε ότι εμείς είχαμε δίκιο για μια ακόμη φορά, και αυτοί είχαν άδικο.

Τους διαφεύγει όμως κάτι ακόμη. Ο σπόρος του φόβου, χρειάζεται το κατάλληλο χώμα για να αναπτυχθεί. Κι όσοι παλέψαμε για το άνοιγμα της ΕΡΤ, παλέψαμε για αξιοπρεπείς εργασιακές σχέσεις, για ισότητα στην εργασία, όχι μπλοκάκια και διαφορετική αμοιβή για την ίδια εργασία, πόσο μάλιστα όταν οι εργαζόμενοι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες. Παλέψαμε για να έχουν όλοι πρόσβαση στην εργασία, μέσα από διαφανείς διαδικασίες και όχι από «συνεντεύξεις». Αυτά λέγαμε τους 24 μήνες του αγώνα τα ίδια λέμε και τώρα.

Και στον αγώνα μας ανακαλύψαμε πως δεν είναι τα πρόσωπα που φέρνουν την τηλεθέαση και την ακροαματικότητα, αλλά το περιεχόμενο. Όσοι αγωνιστήκαμε γνωρίζουμε τι σημαίνει πόλεμος. Ξέρουμε να πολεμάμε αλλά και να νικάμε.

Μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού ΤΩΡΑ.

ΟΧΙ στη συρρίκνωση της ΕΡΤ.


Financial Crimes