Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Μεροκάματο και τόπι - ο αγώνας δείχνει να δικαιώνεται








Πριν μερικούς μήνες είχα διαβάσει στον τοπικό τύπο της Πάτρας, ότι ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου, είχε δηλώσει και προφανώς είχε υλοποιήσει, ότι όσοι ποδοσφαιριστές κριθούν ικανοί για μεταγραφή στην ομάδα του, αν δεν έχουν εργασία, θα τους εξασφάλιζε πρόσληψη στην επιχείρησή του, ώστε εξασφαλίζοντας την αντιμετώπιση των βιοποριστικών προβλημάτων τους, να ασχοληθούν απερίσπαστοι με το ποδόσφαιρο.

Οι εξελίξεις τον δικαιώνουν πανηγυρικά. Η ομάδα πάει τρένο στην Α’ ΕΠΣ Αχαΐας, κέρδισε εκτός έδρας και τους δύο βασικούς ανταγωνιστές της για τον τίτλο, τη Θύελλα Πατρών και σήμερα Σάββατο 15/11/2014 τον Διαγόρα Βραχνέϊκων, που ήταν και ο περυσινός πρωταθλητής. Ήδη χτίζει και βαθμολογικό μαξιλαράκι ασφαλείας.

Το Σεπτέμβρη είχαμε δει τον Κεραυνό σε αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΚ Πατρών την οποία είχε κερδίσει με 4-1, αλλά επειδή είχε μια κατηγορία διαφορά με την αντίπαλό του, δεν αξιολογήσαμε τη δυναμική της ομάδας, από το συγκεκριμένο αγώνα.

Βρεθήκαμε στην Αχαΐα και είδαμε τον αγώνα των πρωτοπόρων στο δημοτικό γήπεδο Βραχνέϊκων. Δυστυχώς το προστατευτικό δίχτυ που μεσολαβεί μεταξύ της κερκίδας και του αγωνιστικού χώρου δεν επέτρεψε τη λήψη πολλών και καλών φωτογραφιών, συν το γεγονός ότι ο ήλιος ήταν κόντρα.
Ακόμα κι έτσι σας παρουσιάζουμε ένα μικρό φωτορεπορτάζ. Ο "μάγος" του πανό μάλλον είχε το ρεπό του στο συγκεκριμένο αγώνα.