Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Σε δεύτερη μοίρα το αποτέλεσμα - κυριάρχησαν τα "αντίο" των αρχηγών



το αντίο του Σ. Παπακουνάδη

απόκρουση πέναλτι που στέρησε το 3-1 από την Αλσούπολη

ο ένας αρχηγός επελαύνει και ο άλλος ετοιμάζεται να επέμβει



Ξεχωριστή μέρα η τελευταία αγωνιστική της Β΄ ΕΠΣΑ για τις δύο ομάδες της Νέας Ιωνίας, την Ελευθερούπολη και την Αλσούπολη (τυπικά γηπεδούχοι οι πρώτοι). Κανείς δεν υποβιβάστηκε, κανείς δεν προβιβάστηκε και το 3-0 με το οποίο κέρδισε η Ελευθερούπολη πέρασε σε δεύτερη μοίρα.

Από τους πράσινους της Αλσούπολης σταμάτησε το ποδόσφαιρο, κρέμασε τα παπούτσια του, που λέμε και στη γλώσσα των γηπέδων, ο Δημήτρης Λογγίτης (το νο 10 στις φωτο με την πράσινη φανέλα), ενώ από τους κιτρινόμαυρους της Νέας Ιωνίας, ήταν το τελευταίο παιχνίδι για τον Σωτήρη Παπακουνάδη, που τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται σε άλλη ομάδα.

Όταν έγιναν αλλαγή και παρέδωσαν το περιβραχιόνιο του αρχηγού, χειροκροτήθηκαν από τους θεατές και αγκαλιάστηκαν από τους συμπαίκτες τους για την προσφορά τους. Γι αυτό και αναρτούμε φωτο, δεν το κάναμε λόγω απαγόρευσης της ΕΠΣΑ (αν και το συγκεκριμένο blog δεν είναι επαγγελματικής χρήσης), αλλά τιμητικά και για τους δύο αξίζει μια εξαίρεση.  Του χρόνου πάλι, οι δύο ομάδες θα συνεχίσουν την προσφορά τους και τη διαδρομή τους στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο…