Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Αρνήθηκε την τηλεοπτική κάλυψη της ΔΤ η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας


  
Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από τα βάθη της καρδιάς μας είναι το λιγότερο για τους ανθρώπους της Πανηπειρωτικής που επι 8 μήνες στηρίζουν έμπρακτα τον αγώνα των Αγωνιζόμενων Εργαζόμενων της ΕΡΤ.

Αρνήθηκε η  Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας την τηλεοπτική κάλυψη από τη ΔΤ της εκδήλωσης της "Πίτας του Ηπειρώτη 2014" που θα γίνει την Κυριακή 16/02 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Με αυτόν τον τρόπο η  Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία δηλώνει ξεκάθαρα ότιδεν αναγνωρίζει το παράνομο κυβερνητικό μόρφωμα την ώρα που συνεχίζει να παρέχει στήριξη στον αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ για Δημοκρατία και Πολιτισμό.
Στο πλαίσιο αυτό θα προχωρήσει και στη βράβευση των αγωνιζόμενων εργαζομένων της ΕΡΑ Ιωαννίνων για το αγώνα που δίνουν με συνέπεια και σθένος για να παραμείνει ζωντανή η φωνή της ΕΡΑ στην Ήπειρο. Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από τα βάθη της καρδιάς μας είναι το λιγότερο για τους ανθρώπους της Πανηπειρωτικής που επι 8 μήνες στηρίζουν έμπρακτα τον αγώνα των Αγωνιζόμενων Εργαζόμενων της ΕΡΤ.



....αναδημοσιεύσεις από το http://www.ertopen.com...


Η σκυτάλη για τη Δ.Τ. στους φίλους της ΑΕΚ







         

Tα μέλη της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας έχουν αποδείξει αρκετές φορές τη λεβεντιά τους. Πρόσφατο, αλλά όχι μοναδικό παράδειγμα, η"πόρτα" που έφαγε το μνημονιακό μόρφωμα της λεγόμενης Δ.Τ.

Σειρά έχουν οι οργανωμένοι φίλοι της ΑΕΚ, επίσης με σημαντική κοινωνική δράση και αντιφασιστικό προσανατολισμό.
Αναδημοσιεύουμε από το www.basketblog.gr:

Τις...δυο πρωτοχρονιάτικες πίτες της έκοψε σήμερα (Παρασκευή 7/2) το μεσημέρι η ΑΕΚ στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, με τον πρόεδρο της Ένωσης Κωνσταντίνο Κοτσάτο να κόβει δυο πίτες και να βρίσκονται παράλληλα και δυο φλουριά. Στην πρώτη πίτα το φλουρί ήταν ανάμεσα στο κομμάτι του Χριστού και της ομάδας, ενώ στη δεύτερη ο τυχερός ήταν ο Ειδικός Γραμματέας της Ερασιτεχνικής Γιώργος Κατσαδήμας.
Ο πρόεδρος της ΑΕΚ στην ομιλία του τόνισε ότι βασικός στόχος είναι η άνοδος στην Α1, ενώ η είδηση της εκδήλωσης αφορούσε την προσπάθεια που γίνεται ώστε να βρεθεί φόρμουλα με την ΔΤ ώστε να μεταδίδονται τηλεοπτικά τα εντός έδρας παιχνίδια της «Βασίλισσας», ξεκινώντας από την αναμέτρηση με την Καβάλα:
«O στόχος είναι ένας. Η άνοδος και η επιστροφή της Βασίλισσας στην φυσική της θέση, την Α1. Η διοίκηση κάνει όλες τις ενέργειες για να μπορούμε να στεγαστούμε του χρόνου σε ένα μεγάλο και ωραίο γήπεδο. Για να μπορεί και ο κόσμος να χαρεί την επάνοδο της Βασίλισσας στην Α1. Γίνεται επίσης προσπάθεια και είμαστε κοντά στο να μεταδοθούν κάποια ματς και τηλεοπτικά, αρχής γενομένης από αυτό με την Καβάλα.
Θέλω από εσάς παρά τα προβλήματα και τις δυσκολίες που είχαμε φέτος να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας και στη συνέχεια και όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να εξασφαλίσουμε την επάνοδο της Βασίλισσας στην Α1.Θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλους σας και να πετύχουμε τους στόχους μας».
Από την πλευρά του ο Αλέξης Αλεξίου εκτός από την αυτονόητη άνοδο μίλησε και για την προσπάθεια που γίνεται για το γηπεδικό: «Δεν θα συμφωνήσω με τον κ.Κοτσάτο που είπε ότι ευχόμαστε να ανέβει στην Α1 η Βασίλισσα. Αυτό πρέπει να έχει τελειώσει και μαθηματικά μέχρι τις 20 Απριλίου, θα έχουμε πάρει την διαφορά που θέλουμε τότε και μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος στις 10 Μαΐου να είμαστε χαλαροί. Προσπαθούμε πολύ για το γήπεδο του χρόνου, αλλά και να μην επιτευχθεί, καλά είμαστε και εδώ στα Άνω Λιόσια. Καλή χρονιά σε όλους σας».

Θα ανεχτούν οι φίλοι της ΑΕΚ τον εναγκαλισμό από την "τρόικα ΤV"?
N.M.