Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Αντίστροφη μέτρηση για τις κάλπες

Στην τελική ευθεία και οι προεκλογικές συγκεντρώσεις στην Ικαρία. Από τους υποψήφιους της ΑΣΠΙ στον Εύδηλο, με αφορμή τη συγκέντρωση στο χωριό, σημειώνουμε μεταξύ άλλων τους: Βασίλη Μάζαρη, Θανάση Σκλαβενίτη, Μαρία Μαυρογεώργη και από τις Ράχες το Βασίλη Λουκά.



Στη φωτο από αριστερά προς τα δεξιά: Μ. Μαυρογεώργη, Ηλίας Γαγλίας (υποψ. δήμαρχος), Θ. Σκλαβενίτης, Β. Μάζαρης, Β. Λουκάς.


Σωτήρης Πολίτης Ράχες Ικαρίας, υποψήφιος δημ. σύμβουλος της ΠΕΑ
Η Πανικαριακή Ενότητα Αλλαγής καλεί στις τελευταίες 3 ανοιχτές Προεκλογικές Ομιλίες με τον υποψήφιο Δήμαρχο Ικαρίας Νίκο Καλαμπόγια.

Στο Χριστό Ραχών την Τετάρτη 22/5

Στον Άγιο Κήρυκο την Πέμπτη 23/5

Στον Εύδηλο την Παρασκευή 24/5
Στην ανακοίνωσή της αναφέρει: "Ελάτε να ακούσετε τις προεκλογικές μας θέσεις, για την Ικαρία και τους Ικαριώτες της επόμενης ημέρας, ελάτε να ακούσετε πως θα αλλάξουμε όλοι μαζί τον Δήμο της Ικαρίας".


Νίκος Λαρδάς υποψήφιος δήμαρχος
H Λαϊκή Συσπείρωση Ικαρίας καλεί την Τετάρτη 22/5 στον Εύδηλο (8.30μμ), την Πέμπτη 23/5 στο Καραβόσταμο (8:30 μ.μ) και την Παρασκευή 24/5 Πλατεία Αγίου Κηρύκου (8:30 μ.μ.).








Kαι μία φωτο από βιβλιοπαρουσίαση που είχε γίνει το Μάρτιο του 2010, εννέα χρόνια πριν, με τη διαχείριση του blog να συνυπάρχει σε πάνελ με τον τότε βουλευτή και νυν πρόεδρο της ΝΔ. Για την ιστορία το βιβλίο ήταν του συναδέλφου Θωμά Σίδερη (στην αριστερή άκρη της φωτο) "Το απουσιολόγιο του χρόνου".