Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

Πουλητάρια στα ΜΜΕ





Εντάξει δεν ανακαλύψαμε και την Αμερική, αλλά η σκέψη πάει κατευθείαν στην ποδοσφαιρική αργκό με όλα αυτά που γίνονται.

Ο κλάδος καλείται να πάει στις κάλπες με θέμα την υπουργική πρόταση για τον ΕΔΟΕΑΠ, χωρίς να έχει κάνει γενική συνέλευση η ΕΣΗΕΑ (προτάθηκε αλλά απορρίφθηκε από την πλειοψηφία), χωρίς να έχει κάνει επί της πρότασης γενική συνέλευση ο ΕΔΟΕΑΠ, χωρίς δυνατότητα να συζητηθεί η υπουργική πρόταση, χωρίς δυνατότητα να κατατεθεί άλλη ή προσθήκες – τροποποιήσεις από τον κλάδο.

Όπως πρόσφατα είχαμε απεργίες χωρίς κάλεσμα συγκεντρώσεων, μήπως και τα ακούσουν για τις επιλογές τους, όπως αγνοήθηκαν οι αποφάσεις των γενικων συνελεύσεων του ΕΔΟΕΑΠ, όπως αρνήθηκαν οι εκπρόσωποι του κυβερνητικού συνδικαλισμού να καταθέσουν στην τελευταία συνέλευση του ΕΔΟΕΑΠ προτάσεις (θα τις λάβετε το βράδυ με mail  είπαν τότε φοβούμενοι την κατακραυγή).

Όπως αρνήθηκε το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ να διαγράψει τους απεργοσπάστες της τελευταίας απεργίας αλλά τους παραπέμπει στα πειθαρχικά, ειδικά το δευτεροβάθμιο ο κλάδος το αποκαλεί αθωοδικείο.

Όπως την έκκληση να μην πηγαίνουν πολιτικοί σε απεργοσπαστικές εκπομπές την έκαναν κουρέλι οι πολιτικοί που πρόσκεινται  στην προεδρική πλειοψηφία της ΕΣΗΕΑ.

Στο πάρτι της «εκλογικής δημοκρατίας», συνδιοργανωτές είναι αυτοί που στην Πρωτομαγιάτικη διαδήλωση του 2016 για το ασφαλιστικό φωναζαν «αέρα αέρα να φύγει η χολέρα» και «κάτω η χούντα της αριστεράς», παρέα με τους «χολεριασμένους χουντικούς» όπως τους αποκαλούσαν τότε, οι οποίοι προσδίδουν στο κεντρικό πολιτικό επίπεδο στους υποστηρικτές της προαναφερόμενης συνθηματολογίας, ότι έχει γίνει η ΝΔ ΛΑΟΣ. 

Ωραίες παρέες και συνεργασίες!!!