Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

ΒΑΟΛ Χίου - Α.Ε. Σαντορίνης: 63 – 79




'Ένα δεκάλεπτο, το πρώτο, άντεξε ο ΒΑΟΛ και έτρεξε το παιχνίδι μπαίνοντας μπροστά με 19-15 και μάλιστα 3.04 πριν το τέλος του ήταν μπροστά με 15-11 αναγκάζοντας την Α.Ε. Σαντορίνης να πάρει τάιμ άουτ. Το δεύτερο δεκάλεπτο έληξε 24-34 υπέρ της Σαντορίνης, αλλά ο ΒΑΟΛ το πάλευε ακόμα με καλές διεισδύσεις και σουτ από την περιφέρεια, που έδωσε συγκλονιστικές μάχες.

Μετά η διαφορά μεγάλωσε και το τρίτο δεκάλεπτο έληξε με 40-57. Παράπονα από τους φίλους του ΒΑΟΛ για τη διαιτησία, που ναι μεν έκανε λάθη, αλλά η Σαντορίνη είχε μεγαλύτερο βάθος στον πάγκο, συνεπώς εκτιμούμε πως η διαιτησία δεν επηρέασε τη νίκη, αλλά έπαιξε ρόλο στη διαφορά πόντων.

Το ματς τελείωσε με 63 – 79, ενώ 7΄ πριν η λήξη του απειλήθηκε επεισόδιο στην κερκίδα μεταξύ φίλων των δύο ομάδων, που ευτυχώς οι πιο ψύχραιμοι το απέτρεψαν από το να πάρει διαστάσεις.

Σταθερός υποστηρικτής της Σαντορίνης ο Γιάννης Ιωαννίδης, που δεν άφηνε τίποτα να πέσει κάτω από τα σχόλια των φίλων του ΒΑΟΛ για τη διαιτησία, αλλά πάντα με χιούμορ.

 ΒΑΟΛ (Βούλικας): Αλεξανδράκης 4, Παπαγιαννάκης, Τσιριγώτης, Σουλίκας 23(3), Χιωτέλλης, Καρανδρέας 7, Χατζηλάμπρου 12(2), Καλαμάρης, Νακόπουλος, Τροβάς 10(2), Κωνσταντινάκος 7

Σαντορίνη (Κωνσταντινίδης): Μπουραντάς 6, Παντζαριάδης, Σταύρου 20, Καπικαρίδης 7(1), Μιχαλέλης, Βίλλας 21(3), Μηλιάρας 1, Βουρτζούμης 5, Πετράκης, Παπαδόπουλος 18(2), Παπασταματίου

Aνοίξτε το θέμα για να δείτε περισσότερες φωτογραφίες.