Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

Δημοσιογραφικός "συνδικαλισμός" σαν την πορεία της Αργεντινής στο Μουντιάλ

Aστείοι έχουν καταντήσει στην ΕΣΗΕΑ οι πλειοψηφούντες στο ΔΣ. Ανακοίνωσαν τρίωρη στάση εργασίας 11πμ-2μμ για συμμετοχή στη γενική συνέλευση.


Δηλαδή θα αρχίσει κατά τις 12 (και αν) θα διαβαστούν οι απολογισμοί και οι εισηγήσεις, θα χαιρετίσουν οι πρόεδροι άλλων ενώσεων και του ΕΔΟΕΑΠ, θα γίνουν και τα συνήθη χρονοβόρα διαδικαστικά μπάχαλα, οι απαντήσεις "επί προσωπικού" και όταν κατά τη 1.30μμ το αργότερο, θα πρέπει να φεύγει ο κόσμος για να πάει στη δουλειά, ίσως τότε (στην καλύτερη περίπτωση) να ανοίξει η διαδικασία για παρεμβάσεις.

Δηλαδή όταν θα έχουν μείνει όσοι συνταξιούχοι αντέχουν και τα μέλη του ΔΣ.

Ίσως κάνουν και κανένα χορευτικό και ανακοινώσουν παράταση της στάσης όταν οι μισοί θα έχουν φύγει.

Είναι φανερό ότι ΔΕΝ θέλουν ο κλάδος να συζητήσει και να προτείνει δράσεις τόσο για το εργασιακό τοπίο, όσο και για την ποιότητα του παραγόμενου έργου (πχ η ανοχή στους φασίστες και τις προκλήσεις τους), που δικαίως κάνει μεγάλο αριθμό πολιτών να αγανακτεί και να γενικεύει την εικόνα του για τα ΜΜΕ καίγοντας μαζί με τα ξερά και τα χλωρά.

Άλλο ένα "κατόρθωμα" της ετερόκλητης πλειοψηφίας ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ που διαχειρίζεται τις τύχες του κλάδου. Αν και τώρα τελευταία η ΝΔ διασπάστηκε σε συνεργαζόμενη με την κεντροαριστερά και σε αντιμαχόμενη με αυτήν (έρχονται στο μέλλον και βουλευτικές εκλογές και μαθαίνουμε ότι διάφοροι θέλουν να πάρουν το χρίσμα και να είναι υποψήφιοι, οπότε καρφώνουν από τώρα τους ομοϊδεάτες τους για μια θέση στις λίστες).

Αλλά αυτά αφορούν όσους συμπάσχουν με το εκεί πολιτικό δράμα και όχι εμάς.