Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας.

δημοτικό σχολείο σήμερα στην ΕΡΤ
Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας. Ψήφισμα αλληλεγγύης στους εργαζόμενους στην ΕΡΤ

Συνάδελφοι εργαζόμενοι της ΕΡΤ,

Η Επιτροπή Εργαζομένων των Εκδόσεων Λυμπέρη εκφράζει την αλληλεγγύη της σε εσάς που βρεθήκατε μέσα σε μια νύχτα στην ανεργία, κατόπιν της άθλιας, δικτατορικής μεθόδευσης της κυβέρνησης για κλείσιμο της ΕΡΤ. Ως εργαζόμενοι στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ, θεωρούμε εντελώς απαράδεκτη την πραξικοπηματική διάλυση της δημόσιας τηλεόρασης, που συνιστά εκ των πραγμάτων «αβαντάρισμα» των ιδιωτών μεγαλοεργοδοτών του Τύπου και των ΜΜΕ.

μερικά από τα ψηφίσματα αλληλεγγύης
Οι τελευταίοι, ας μην ξεχνάμε, έχουν στηρίξει λυσσαλέα τα Μνημόνια όλα αυτά τα χρόνια, ενώ παράλληλα απολύουν μαζικά και πετσοκόβουν τους μισθούς των υπαλλήλων τους – και μπροστά στην προσωπική επιχειρηματική τους διάσωση, δεν διστάζουν ακόμα και να ξεφορτωθούν το προσωπικό τους με δόλιες μεθοδεύσεις, όπως στη δική μας περίπτωση.

Ακόμη περισσότερο, η υπεράσπιση της δημόσιας τηλεόρασης σε αυτή τη φάση συνδέεται άμεσα με την υπεράσπιση των στοιχειωδών εργασιακών δικαιωμάτων όλων των Ελλήνων, την απόκρουση της μνημονιακής τρομοκρατίας και τη διασφάλιση των δημοκρατικών κατακτήσεων όλου του ελληνικού λαού. Συνάδελφοι, είμαστε μαζί σας σε αυτόν τον αγώνα, που είναι αγώνας όλων μας!

Η Επιτροπή Εργαζομένων των Εκδόσεων Λυμπέρη 13.06.2013