Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

Διαγόρας Ικαρίας - Αιγέας Χίου: 53-75 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων (φωτορεπορτάζ)


 
Την καλύτερη επιθετική συγκομιδή είχε ο Διαγόρας Ικαρίας στον τέταρτο αγώνα του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κορασίδων που διεξάγεται στο Μετς. Πέρασε τους 50 πόντους, αλλά αυτό δεν έφτασε για να πάρει και τον αγώνα κόντρα στον Αιγέα Χίου.

Πιο ελεύθερο μπάσκετ και λιγότερο άγχος από τους προηγούμενους αγώνες, βοήθησαν στο να εξελιχτεί το παιχνίδι. Τα δεκάλεπτα 12-19, 18-46,32-60, 53-75.

Χρήσιμες οι εμπειρίες κόντρα σε ομάδες από πιο δυνατά πρωταθλήματα, εάν αξιοποιηθούν σωστά, η φουρνιά αυτή θα γίνει μια πολύ καλή ομάδα στο επίπεδο των γυναικών που θα βρεθούν ηλικιακά σε μία διετία, αρκετές από τις σημερινές παίκτριες της ικαριώτικης ομάδας.

Η ομάδα της Χίου είχε μία μεγάλη διαφορά από την ομάδα της Ικαρίας, μία παίκτρια (το νο15 στις φωτο) που λόγω ύψους "καθάριζε" τα επιθετικά και αμυντικά ριμπάουντ και παράλληλα είχε ευστοχία στο σκοράρισμα.


Διαγόρας Ραχών (Παρήμερος): Χαϊντούτη 24, Καρούτσου 15(1), Αναγνωστοπούλου, Σέχου 1, Λομβαρδά 4, Τσαντίρη, Γεωργίου 2, Καρίμαλη 7

Αιγέας Χίου (Γιασεμή): Χαλιά 7, Δάνδουλα 8, Σκουφάρα 7, Σταυριανού 2, Ψύχια, Μπερέτα, Βολικάκη 3, Καρατζάννου 21, Σβορώνου 27

ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟ



 

Nωρίτερα ο Ιπποκράτης Κω κέρδισε τον Αιγέα Πλωμαρίου με 62-46 (φωτο από το παιχνίδι). Μετά τον αγώνα του Διαγόρα, ακολοϋθησε ο αγώνας των Χανίων με τον Περιστεριώνα Τήνου (49-32).