Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

ΕΡΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ CD της ERTOPEN «ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ»!



  ...αναδημοσίευση από www.ertopen.com...

Στις 11 Ιουνίου 2013 η τροϊκανή κυβερνητική μαφία αποφάσισε να βάλει «μαύρο» στην ΕΡΤ. Από την ημέρα εκείνη, εργαζόμενοι και κοινωνία κάνουν πράξη ένα πρωτοφανές εγχείρημα πολιτικής ανυπακοής: το μοναδικό αυτόνομο, αυτοδιαχειριζόμενο δίκτυο δημόσιας ραδιοτηλεόρασης στον κόσμο.

Για περισσότερους από 18 μήνες, πρώην εργαζόμενοι και αλληλέγγυοι εργάζονται αφιλοκερδώς υπηρετώντας την ενημέρωση, τον πολιτισμό και τη δημοκρατία μέσω της ΕΡΑ Αθήνας, των περιφερειακών σταθμών, της ΕΡΤ3 και του ertopen.com. Συμμετέχουν σε απεργίες και κινητοποιήσεις σωματείων και συλλόγων εργαζομένων, σε εκδηλώσεις και παρεμβάσεις κινημάτων, ώστε να δυναμώσει η αντίσταση των πιο αγωνιστικών κομματιών της κοινωνίας.

Ο αγώνας συνεχίζεται αμείωτος και ενισχύεται με την έκδοση ενός cd, με τον τίτλο «ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ…».

Στο cd συμμετέχουν: Μουσικό Σύνολο της ελεύθερης ΕΡΤ – ERTopen, Θανάσης. Γκαιφύλλιας, Ανδρέας Μήλας – Διονύσης Γιατράς, Απόστολος Σακαλής, Νίκος Σταμούλος, Σταύρος Δημόπουλος - Χρήστος Ρενιέρης, Verbal Delirium, Σωκράτης Μάλαμας, Βασίλης Φλώρος, Αντώνης Βάμβουκας, Γιάννης Γεωργάνος «Veandok», Λάκης Παπαδόπουλος, Χρήστος Θηβαίος, Δάφνη Λέμπερου.

Διάθεση: ertopen, ERT3, περιφερειακοί σταθμοί ΕΡΑ

H σημερινή φωτογραφία είναι μια από τις πολλές που «αποθανατίζουν» τις ανεπανάληπτες στιγμές που βιώνουμε οι αγωνιζόμενοι εργαζόμενοι, μαζί με τους αλληλέγγυους της ελεύθερης και αυτο-διαχειριχόμενης ΕΡΑ Ζακύνθου, ειδικότερα, κατά τη διάρκεια «εξορμήσεων» που κάνουμε συνεχώς το τελευταίο διάστημα, όπως, μπροστά από το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας, στο κέντρο της πόλης του νησιού μας. Πρόκειται για την προσπάθεια που κάνουμε, με σκοπό να προωθήσουμε την πώληση του CDτης ERTOPEN, (επιμέλεια-παραγωγή ΕΡΑ Ζακύνθου), με τον χαρακτηριστικό τίτλο, «ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ», βρίσκοντας ανέλπιστα μεγάλη ανταπόκριση από τους συμπολίτες μας, είτε σε ατομικό επίπεδο, είτε σε επίπεδο συλλόγων, φορέων κ.τ.λ., με τελικό στόχο, τόσο, την ενημέρωση του κόσμου για τον αγώνα μας κατά του «μαύρου» στην ΕΡΤ και στη ζωή μας, καθώς και για την ανατροπή της κυβερνητικής πολιτικής, όσο και για την απαραίτητη οικονομική ενίσχυση αυτού του μοναδικού, υπεροχου και νικηφόρου αγώνα!

Από τους αγωνιζόμενους εργαζόμενους και τους αλληλέγγυους της ελεύθερης και αυτό-διαχειριζόμενης ΕΡΑ Ζακύνθου, πολλές ευχές, μαζί με συναδερφικούς και αγωνιστικούς χαιρετισμούς!    

ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ-ΜΑΖΙ «ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ…»!