Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

IKARIA ESCAPE FESTIVAL: 13–14 Aυγούστου 2014

Δημοτικό Γήπεδο  Ραχών Άγίου  Δημητρίου

Τετάρτη 13/8 2014
Θανάσης Παπακωσταντίνου
Ματούλα Ζαμάνη
Παπιστάνοι

Πέμπτη  14/8 2014
Γιάννης Αγγελάκας
Θεολόγος Κάππος

Τόπος συνάντησης πολιτιστικών δρώμενων γίνεται για φέτος  το «φευγάτο» νησί, με ένα ολοκαίνουργιο διήμερο φεστιβάλ κοντά στον «καυτό» από πλευράς εποχικότητας  Δεκαπενταύγουστο!  Το Διονυσιακό συναίσθημα του γλεντιού, της ατέλειωτης χαράς και του ξένοιαστου καλοκαιριού, τόσο ταυτόσημο  με το υπέροχο νησί της Ικαρίας , θα μας παρασύρει σε μια κατάσταση «Escape», σε μια διάσταση  made in Ikaria!

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου ξεχωριστός και μοναδικός, συνδιάζει την ροκ κουλτούρα με την λαική μας παράδοση, ο Γιάννης Αγγελάκας ροκάρει με τον τρόπο που μόνο αυτός ξέρει , η Ματούλα Ζαμάνη μας ενθουσιάζει και μας μαγεύει, οι Παπιστάνοι μας παρασέρνουν σε ξέφρενους Ικαριώτικους χορούς και ο γηγενής Θεολόγος Κάππος συμπληρώνει τον καμβά του μουσικού αυτού διήμερου festival .

Σας περιμένουμε στο νησί που ο χρόνος κινείται με τον δικό του ρυθμό, το κρασί είναι υπέροχο, οι χοροί σπειροειδείς σαν τον γαλαξία μας, το μέσο προσδόκιμο ζωής ένα από τα μεγαλύτερα του κόσμου και μύθοι ξεφυτρώνουν σε κάθε γωνιά !!!!

ΑΠΟΔΡΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΙΚΑΡΙΑ !!!!!!!!
Πότε:  13 και 14 Αυγούστου 2014
Πού: Δημοτικό Γήπεδο Αγίου Δημητρίου Ραχών

Tιμές Εισιτηρίων :
Προπώληση ανά ημέρα: 9 euro early bird  για τα πρώτα 300 *. Mετά την εξάντληση τους  η τιμή προπώλησης θα διαμορφωθεί στα 11 euro
Tαμείο ανά ημέρα : 13 euro
Διημέρου : 20 euro

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ
Σημεία Προπώλησης:  Καταστήματα Ιανός, Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots και στο www.viva.gr – 11876  * η προπώληση των early bird εισιτηρίων θα διεξαχθεί αποκλειστικά απο αυτά τα σημεία
ΕΥΔΗΛΟΣ- ΡΙΦΙΦΙ CAFE
ΡΑΧΕΣ- ΡΕΜΠΙΚΟ ΚΑΦΕ ΟΥΖΕΡΙ, SKNIPA ROCK BAR
ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ- ΚΑΦΕ ΠΕΣ ΤΟ
ΑΓΙΟΣ ΚΥΡΙΚΟΣ- SENSO CAFE BAR
MΑΓΓΑΝΙΤΗΣ- ΣΤΟ ΓΥΑΛΛΟ ...ΚΑΝΕΙ ΦΟΥΡΤΟΥΝΑ
ΚΑΡΑΒΟΣΤΑΜΟ- ΜΕΔΟΥΣΑ
ΑΥΛΑΚΙ- THE EGG


Διοργάνωση: ΣΥΛΟΓΟΣ Α.Γ.Σ ΔΙΑΓΟΡΑ ΡΑΧΩΝ ΙΚΑΡΙΑΣ



Χορηγοί Επικοινωνίας: ikariamag.gr, Ράδιο Ικαρία 87,6fm