Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024

Ο Πανελευσινιακός Αθλητικός Πολιτιστικός Όμιλος ενάντια στις εξώσεις και τους πλειστηριασμούς


 « «Δήλωση Στήριξης»

Ο Πανελευσινιακός Αθλητικός Πολιτιστικός Όμιλος (Α.Π.Ο.) – Στίβος, ως γέννημα-θρέμμα αυτής της πόλης, αφουγκράζεται τον παλμό της, χαίρεται με τις επιτυχίες της, λυπάται με τις δυσκολίες της και προσπαθεί να βοηθήσει στα προβλήματά της!

Η προσοχή της πόλης αυτή τη στιγμή έχει (και πρέπει να) επικεντρωθεί στη στήριξη του αγώνα που δίνει η πρωταθλήτρια του boccia και συμπολίτισσα μας Διονυσία, μαζί με την οικογένεια της και τα σωματεία και τους μαζικούς φορείς της πόλης μας, προκειμένου να αποτραπεί η έξωση από το σπίτι τους, το οποίο πλειστηριάστηκε πριν λίγο καιρό.

Ξεκάθαρα και με δυνατή φωνή, ζητάμε από την κυβέρνηση να προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου η οικογένεια να κρατήσει το σπίτι της! Στεκόμαστε στο πλευρό της Διονυσίας που εκτός από τις διακρίσεις που έχει φέρει με τα χρώματα της εθνικής Ελλάδος, διακρίνεται για το σθένος και την αξιοπρέπεια της και με τη στάση της έχει ενώσει το λαό της Ελευσίνας δείχνοντας μας ότι ο αθλητισμός είναι Πολιτισμός και στάση ζωής που εκφράζει το μεγαλείο των ανθρώπων!

Ήδη η κινητοποίηση της πόλης, ο αγώνας που κάνουν οι ίδιοι οι κάτοικοί της και τα σωματεία, έφεραν το 1ο αποτέλεσμα και απετράπη προσωρινά η προγραμματισμένη για τις 30.6.2024 έξωση! Χρειάζεται όμως επαγρύπνηση και μαζικότητα για να μην ολοκληρωθεί ποτέ!

Το σπίτι της Διονυσίας, είναι σπίτι όλων μας αυτή τη περίοδο!

Σόνια, η Αθλητική κοινότητα είναι δίπλα σου! Το ίδιο καλούμε να κάνει και η Αθλητική ηγεσία!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΕΔΕΗΛΙΑΣ

Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΕΛΕΝΗ ΚΑΤΑΒΑΤΗ