Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

ΛΑΡΚΟ: Στήριξη της συγκέντρωσης στα δικαστήρια της Ευελπίδων από την Ομοσπονδία Μεταλλωρύχων Ελλάδας


...αναδημοσίευση από το www.ertnews.gr...

 Σε στήριξη και συμμετοχή της κινητοποίησης των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ την Τρίτη 18 Ιουνίου στα δικαστήρια της Ευελπίδων στις 10πμ καλεί με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Μεταλλωρύχων Ελλάδας.

Όπως αναφέρει η ΟΜΕ: «Η άμεση και δυναμική απάντηση που έδωσαν οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ στο Υπουργείο Εργασίας στις 14/6/2024, έδειξε ότι: Όποτε, όπου, σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες και με οποιαδήποτε μορφή αγώνα χρειαστεί, το μέτωπο υπεράσπισης της επαναλειτουργίας της ΛΑΡΚΟ και όλων των θέσεων εργασίας σε αυτή, θα τον φτάσει μέχρι το τέλος, μέχρι τη νίκη.

Έχουμε να δώσουμε αλληλέγγυα προς τους εργαζομένους της ΛΑΡΚΟ που αγωνίζονται πάνω από 4,5 χρόνια ακόμη μία ταξική σύγκρουση, αυτή τη φορά στα Δικαστήρια.
Η ΟΜΕ καλεί όλους και όλους από κάθε συνδικαλιστική οργάνωση και από κάθε συλλογικότητα δείξει την αλληλεγγύη της στους πραγματικά ηρωικούς εργαζομένους της ΛΑΡΚΟ που δεν έσκυψαν ούτε θα σκύψουν το κεφάλι τους στο άθλιο αντεργατικό και εκμεταλλευτικό σύστημα!

Όλοι και όλες την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024 10:00 πμ στην Ευελπίδων, για την επαναλειτουργία της ΛΑΡΚΟ!

Καλούμε το τριτοβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο μας (επιτέλους) την ΓΣΕΕ, να στηρίξει τον αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ».