Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021

Ατρόμητος Αθηνών WFC - Διαγόρας Ικαρίας: 3-0

Tην ήττα με 3-0 γνώρισε ο Διαγόρας Ικαρίας από τον Ατρόμητο Αθηνών για το πρωτάθλημα Β' Εθνικής γυναικών στο ποδόσφαιρο. Η ομάδα της Ικαρίας μπήκε πολύ καλά στο παιχνίδι και με καλό στήσιμο στο κέντρο και γρήγορες αλληλοκαλύψεις, μάρκαρε την αντίπαλη ομάδα, δίνοντάς της χώρο για να κρατήσει την τακτική των αντεπιθέσεων. 

Οι δύο επικίνδυνες επιθέσεις του Ατρομήτου μετουσιώθηκαν σε γκολ, από φάσεις που έγιναν μέσα στην περιοχή της Ικαριώτικης ομάδας, αρχικά στο 20' με κεφαλιά της Κώστα και ακολούθως στο 29' με προβολή της Grundman.  

Ένα τρίτο γκολ στο 54' με κεφαλιά  από το δεξί άκρο της επίθεσης μέσα στην περιοχή, της Μισιρλή, έγειραν τη ζυγαριά του αγώνα, που ακολούθως έγινε μία τυπική διαδικασία μέσα σε αρκετό κρύο. Καλό παιχνίδι έκαναν τα δύο δεκάρια των ομάδων η Grundman και η Μελή.

Ο αγώνας έγινε στο γήπεδο της Χωράφας στον Άγιο Ιερόθεο.


Οι ομάδες κατέβηκαν με τις εξής συνθέσεις:

AτρόμητοςW.F.C.: Δημητρακοπούλου, Κουκουλοπούλου, Σπανού, Παπουτσά, Μισιρλή, Δαμουλιάνου, Κατσάνου, Λαδερού, Συρμή, Grundman, Κώστα

Διαγόρας Ικαρίας: Φουντούλη, Tudose, Χαϊντούτη, Αρβανίτη, Γκολέμη, Καρίμαλη, Κουτσού, Παπαϊωάννου, Κατέχη Β., Μελή, Κατέχη Κ.

Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Καστανιά, 46' στη θέση της  Tudose, Στενού 64' στη θέση της Κατέχη Κ. και 67'  Κράτσα, αντικαθιστώντας την Κουτσού που τραυματίστηκε εκ νέου μετά τη ζημιά που είχε πάθει στον αγώνα με τον Λεοντικό στην Κηφισιά, στο ίδιο σημείο.

Να συγχαρούμε τον Ατρόμητο για τα δύο βίντεο που έχει αναρτήσει στα πλαίσια της καμπάνιας ενάντια στις γυναικοκτονίες, αλλά και γενικότερα στις κακοποιητικές συμπεριφορές ενάντια στις γυναίκες που όπως καταγγέλλουν δέχτηκε πρόσφατα η Γερμανίδα αθλήτριά τους.

Δείτε τα  ΕΔΩ και ΕΔΩ