Κυριακή 14 Αυγούστου 2016

Η Θεατρική Σκηνή Ηρακλείου Κρήτης στο ert.gr

 ...αναδημοσίευση από το www.ert.gr...


Mε τον Ερωτόκριτο θα πάρει μέρος στο 6ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου «Δίστομο 2016» (από 19 έως 27 Αυγούστου 2016) η Θεατρική Σκηνή Ηρακλείου Κρήτης (ΘΕΑ.Σ.Η). Οι παραστάσεις θα δοθούν στο ανοικτό θέατρο του Μαυσωλείου Διστόμου και θα λάβουν μέρος επτά (7) θεατρικά σχήματα από όλη την Ελλάδα.


afisa geniki
Το ert.gr στηρίζει τη διοργάνωση και δίνει στις θεατρικές ομάδες το λόγο για να αυτοπαρουσιαστούν.






Θεατρική Σκηνή Ηρακλείου

σκουλαςΠοιοι είμαστε: Η Θεατρική Σκηνή Ηρακλείου ιδρύθηκε το 1983 και από τότε μέχρι και σήμερα βρίσκεται ανελλιπώς στα πολιτιστικά πράγματα του τόπου μας. Έχει ανεβάσει 59 θεατρικά έργα ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου.
 Έχει ταξιδέψει σε ολόκληρο το νησί μας αλλά και σε πολλές πόλεις της Ελλάδας καθώς και στην Αμερική, Κύπρο και στη μακρινή Αυστραλία με το έργο ΖΟΡΜΠΑ ΜΑΘΕ ΜΕ ΝΑ ΧΟΡΕΥΩ.

χρηστος παπαδοπουλος-1

Έχει λάβει πολλές φορές μέρος σε πανελλήνια φεστιβάλ θεάτρου και έχει βραβευτεί σε όλους τους τομείς (βραβείο ερμηνείας αντρικού – γυναικείου ρόλου, σκηνοθεσίας , μουσικής , σκηνικών, επιλογής έργου ,καλύτερης παράστασης κ.α).

Λίγα λόγια για τον ποιητή:
O Βιτσέντζος Κορνάρος (26 Μαρτίου 1553 – 1613 ή 1614) ήταν Κρητικός ποιητής. Θεωρείται ένας από τους κυριότερους εκπροσώπους της κρητικής λογοτεχνίας, συγγραφέας του αφηγηματικού ποιήματος  Ερωτόκριτος και πιθανώς του θρησκευτικού δράματος Η Θυσία του Αβραάμ. Οι πιο ασφαλείς πληροφορίες για την καταγωγή του Κορνάρου είναι αυτές που δίνει ο ποιητής στο τέλος του έργου του: αναφέρει το όνομα Βιτσέντζος, το οικογενειακό όνομα Κορνάρος, τόπο γέννησης τη Σητεία και το Κάστρο (Ηράκλειο), όπου παντρεύτηκε.

Παλαιότερα οι φιλόλογοι τοποθετούσαν την ζωή και την δράση του Κορνάρου γύρω στα μέσα του 17ου αι., πίστευαν δηλαδή ότι η Θυσία του Αβραάμ γράφτηκε το 1635, χρονιά που αναφέρεται στο χειρόγραφο, και ο Ερωτόκριτος αργότερα, μέχρι το 1645 ή το 1648, όταν άρχισε η πολιορκία του Ηρακλείου από τους Οθωμανούς. Σύμφωνα με τις τελευταίες έρευνες, ο ποιητής του Ερωτόκριτου ταυτίζεται με έναν βενετοκρητικό Βιτσέντζο Κορνάρο, που γεννήθηκε στις 26 Μαρτίου του 1553 στην Τραπεζόντα της Σητείας, γιος του Ιάκωβου Κορνάρου καί της Ζαμπέτας Ντεμέτζο. Ήταν γόνος εξελληνισμένης και αρχοντικής βενετσιάνικης οικογένειας, πιθανότατα με μεγάλη περιουσία.


erotokritos


Ο αδερφός του, Ανδρέας Κορνάρος, είχε γράψει μια Ιστορία της Κρήτης που δεν εκδόθηκε ποτέ. Έζησε στη Σητεία περίπου μέχρι το 1580 ενώ αργότερα εγκαταστάθηκε στον Χάνδακα (σημερινό Ηράκλειο). Εκεί έλαβε χώρα ο γάμος του με την Μαριέτα Ζένο, με την οποία απέκτησε και δύο κόρες, την Ελένη και την Κατερίνα. Από το 1591 ανέλαβε διοικητικά αξιώματα, ενώ κατά την διάρκεια της πανούκλας (1591-1593) ανέλαβε καθήκοντα υγειονομικού επόπτη. Υπήρξε επίσης μέλος ενός λογοτεχνικού συλλόγου, της Ακαδημίας των Παράξενων, που είχε ιδρύσει ο αδελφός του Ανδρέας, επίσης συγγραφέας. Πέθανε στον Χάνδακα το 1613 ή το 1614 από άγνωστη αιτία και θάφτηκε στο μοναστήρι του Αγίου Φραγκίσκου.


Λίγα λόγια για το έργο: Θεωρούμενο ένα από τα αριστουργήματα της ελληνικής λογοτεχνίας, ο Ερωτόκριτος ανήκει στην κατηγορία των επικών ποιημάτων, γράφτηκε από τον Βιτσέντζο Κορνάρο και αποτελείται από 10 χιλιάδες στίχους, σε πέντε μέρη. Το όνομά του το έχει πάρει από τον Ερωτόκριτο, το κύριο πρόσωπο του έργου, το οποίο υποδηλώνει αυτόν που έχει βασανισθεί από τον έρωτα. Αρχικά, η υπόθεση του ποιήματος φαίνεται να λαμβάνει χώρα στην Αρχαία Αθήνα, επί των ημερών του βασιλιά Ηράκλη (μυθικό πρόσωπο) αλλά στη συνέχεια ο ποιητής εισάγει πρόσωπα, γεγονότα και τόπους που αναφέρονται στο Μεσαίωνα και στην εποχή του.

Η υπόθεση του έργου περιστρέφεται γύρω από τον έρωτα του Ερωτόκριτου και της Αρετούσας, κόρης του βασιλιά, ένας έρωτας ο οποίος χρησιμεύει ως άξονας στον ποιητή για να υμνήσει τη φιλία, την ανδρεία και την αγάπη προς τη πατρίδα. Μαζί με την Ερωφίλη του Γεωργίου Χορτάτση είναι τα σημαντικότερα έργα της κρητικής λογοτεχνίας. Ο Ερωτόκριτος πέρασε στην λαϊκή παράδοση και παραμένει δημοφιλές κλασικό έργο, χάρη και στην μελοποίησή του από τον Χριστόδουλο Χάλαρη και την ερμηνεία του από τον Νίκο Ξυλούρη.

aretousa 

Συντελεστές
Σκηνικά: Μάνος Μανιάς, Αντώνης Βούρλος
Δημιουργικό: Contrast
Δημόσιες σχέσεις: Λαμπρινή Μηλιά, Ρένα Μανιά
Promotion – Marketing: Γιάννης Μανιάς
Μουσική επιμέλεια: Μάνος Μανιάς
Πρωτότυπη μουσική-σύνθεση: Χρήστος Παπαδόπουλος
Τραγούδι: Βασίλης Σκουλάς
Διδασκαλία τραγουδιών: Μαρία Παπαγιαννάκη
Ηχητικά φωτισμοί: Στέλλα Σταυρίδη
Δημιουργία αφίσας: Γιάννης Λαμπράκης
Χορογραφίες : Μαρία Φαρσάρη
Τραγούδι (ζωντανά): Γεωργία Μαυρογιαννάκη
Κοστούμια: Ειρήνη Μηλαθιανάκη
Σκηνοθεσία – Διασκευή: Μάνος Μανιάς
Τους ρόλους ερμηνεύουν με σειρά εμφάνισης
Α΄  Ποιητής – Πεζόστρατος:  Γιάννης Λαμπράκης
Β΄ Ποιητής: Μαρία Μακράκη,
Ερωτόκριτος: Νίκος Μανιάς
Πολύδωρος – Άριστος: Γιώργος Γιαλυτάκης
Αρετούσα: Γεωργία Μαυρογιαννάκη
Φροσύνη: Μαίρη Νταγιάκου
Μάνα: Κλεοπάτρα Βρεττού
Βασιλιάς: Μάνος Μανιάς
Βασίλισσα: Κωνσταντίνα Αγγελίδη,
Σκηνικά: Μάνος Μανιάς, Αντώνης Βούρλος
Δημιουργικό: Contrast
Δημόσιες σχέσεις: Λαμπρινή Μηλιά, Ρένα Μανιά
Promotion – Marketing: Γιάννης Μανιάς
Μουσική επιμέλεια: Μάνος Μανιάς
Πρωτότυπη μουσική-σύνθεση: Χρήστος Παπαδόπουλος
Τραγούδι: Βασίλης Σκουλάς
Διδασκαλία τραγουδιών: Μαρία Παπαγιαννάκη
Ηχητικά φωτισμοί: Στέλλα Σταυρίδη
Δημιουργία αφίσας: Γιάννης Λαμπράκης
Χορογραφίες : Μαρία Φαρσάρη
Τραγούδι (ζωντανά): Γεωργία Μαυρογιαννάκη
Κοστούμια: Ειρήνη Μηλαθιανάκη
Σκηνοθεσία – Διασκευή: Μάνος Μανιάς
Τους ρόλους ερμηνεύουν με σειρά εμφάνισης
Α΄  Ποιητής – Πεζόστρατος:  Γιάννης Λαμπράκης
Β΄ Ποιητής: Μαρία Μακράκη,
Ερωτόκριτος: Νίκος Μανιάς
Πολύδωρος – Άριστος: Γιώργος Γιαλυτάκης
Αρετούσα: Γεωργία Μαυρογιαννάκη
Φροσύνη: Μαίρη Νταγιάκου
Μάνα: Κλεοπάτρα Βρεττού
Βασιλιάς: Μάνος Μανιάς
Βασίλισσα: Κωνσταντίνα Αγγελίδη,

hrakleio
•    ΒΡΑΒΕΙΑ-ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
Μάρτιος  1989
«Οι γραμματιζούμενοι».  Συμμετοχή στο 6ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Καρδίτσας. Βραβείο μουσικής (Διονύσης Μαραγκουδάκης). Βραβείο γυναικείου ρόλου (Μαρία Σφυράκη – Τόνια Μάστακα).
Σεπτέμβριος 1989
«Ήταν όλοι τους παιδιά μου». Συμμετοχή στο 15ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Κορίνθου. Βραβείο σκηνοθεσίας (Μάνος Μανιάς). Βραβείο Α’ γυναικείου ρόλου (Μαρία Σφυράκη).
Βραβείο σκηνικών (Στέλιος Μανωλακάκης). Βραβείο καλύτερης παράστασης επιτροπής κοινού. Έπαινος συνόλου καλύτερης παράστασης. Έπαινος ερμηνείας πρώτου ανδρικού ρόλου (Μάνος Μανιάς).
 Μάρτιος 1990
«Εϊ εσείς οι απ’ έξω». Συμμετοχή στο 7ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Καρδίτσας. Βραβείο επιλογής δραματολογίου. Βραβείο Α’ ανδρικού ρόλου [Μάνος Μανιάς] Σεπτέμβριος 1990
«Ερωφίλη». Συμμετοχή στο 16ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Κορίνθου. Βραβείο συνόλου καλύτερης παράστασης επιτροπής κοινού. Βραβείο μουσικής (Μιχάλης Σταυρακάκης)
Έπαινος σκηνοθεσίας (Μάνος Μανιάς). Έπαινος γυναικείου ρόλου (Γιάννα Κεφάλα). Έπαινος ανδρικού ρόλου (Σάκης Μαργαρίτης).
Μάιος 1990
«Ήταν όλοι τους παιδιά μου». Συμμετοχή στο 18ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ιθάκης
Μάρτιος 1992.
«Οι εκτελεστές». Συμμετοχή στο 8ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Καρδίτσας. Βραβείο Νεοελληνικού έργου. Βραβείο Β’ ανδρικού ρόλου [Δημήτρης Βαρδαλαχάκης] Σεπτέμβριος 1992
«Οι εκτελεστές». Συμμετοχή στο 17ο  Πανελλήνιο Φεστιβάλ Κορίνθου. Βραβείο καλύτερης παράστασης. Βραβείο σκηνοθεσίας (Μάνος Μανιάς)
Βραβείο Α’ ανδρικού ρόλου (Δημήτρης Βαρδαλαχάκης). Βραβείο συνόλου καλύτερης παράστασης επιτροπής κοινού.
 Μάρτιος 1993
«Το θεριό του Ταύρου». Συμμετοχή στο 9ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Καρδίτσας. Βραβείο συνόλου καλύτερης παράστασης. Βραβείο σκηνοθεσίας (Μάνος Μανιάς).
Βραβείο Α’ ανδρικού ρόλου (Μάνος Μανιάς). Βραβείο Α’ γυναικείου ρόλου (Κική Μανουσάκη). Βραβείο Β’ ανδρικού ρόλου (Γιώργος Νταγιαντάς).
Ιούνιος 1993
«Το θεριό του Ταύρου». Συμμετοχή στο 21ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ιθάκης.
Μάρτιος 1994
«Το διπλανό κρεβάτι». Τιμητική συμμετοχή στο 10ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Καρδίτσας.
 Μάρτιος 1995
«Κι όμως κάπως έτσι». Συμμετοχή στο 11ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Καρδίτσας. Βραβείο καλύτερου έργου. Βραβείο Α’ ανδρικού ρόλου (Βαγγέλης Μετοχαράκης).
Βραβείο Α’ γυναικείου ρόλου (Άννα Τζανακάκη). Βραβείο Β’ γυναικείου ρόλου (Κατερίνα Σεβαστού). Έπαινος ερμηνείας (Χρόνης Μαλλιωτάκης).
Έπαινος ερμηνείας (Έφη Βλατά).
Μάρτιος 1996
«Μάνα, μητέρα, μαμά». Συμμετοχή στο 12ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Καρδίτσας. Βραβείο καλύτερου έργου. Βραβείο Β’ ανδρικού ρόλου (Χρόνης Μαλλιωτάκης).
Ηράκλειο 1996
«Μάνα, μητέρα, μαμά». Συμμετοχή στους Α’ Παγκρήτιους Θεατρικούς αγώνες. Γ’ βραβείο συνόλου καλύτερης παράστασης.
Ηράκλειο 1997
«Η κλεψά». Συμμετοχή στους Β’ Παγκρήτιους Θεατρικούς αγώνες. Βραβείο ευδόκιμης παράστασης. Βραβείο μουσικής (Γιώργος Ατσαλής – Μανόλης Φανουράκης).
Βραβείο Β’ ανδρικού ρόλου (Γιώργος Κριτζάς).
Μάιος 1998
Η ΘΕΑ.Σ.Η. ταξιδεύει στην Αμερική προσκεκλημένη της Παγκρήτιας Μεικτής Ένωσης Νέας Υόρκης με το έργο «Ο μύλος».
 Μάρτιος 1999
«Ο Πατούχας» . Συμμετοχή στο 15ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Καρδίτσας. Βραβείο επιλογής καλύτερου έργου
Βραβείο μουσικής σύνθεσης
Μάρτιος 2000
«Το διπλανό κρεβάτι». Συμμετοχή στο 16ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Καρδίτσας. Βραβείο συνόλου καλύτερης παράστασης. Βραβείο σκηνικών (Μιχάλης Μπουμπάκης)
Βραβείο μουσικής επιμέλειας (Μάνος Μανιάς). Βραβείο Α’ ανδρικού ρόλου (Μάνος Μανιάς). Βραβείο Α’ γυναικείου ρόλου (Φαίη Αθουσάκη).
Μάιος 2000
«Το διπλανό κρεβάτι». Συμμετοχή στο 1ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Βέροιας. 1ο Βραβείο συνόλου καλύτερης παράστασης. 1ο Βραβείο σκηνοθεσίας [Μάνος Μανιάς] Μάρτιος 2001
«Το κόκκινο ρόγδι». Συμμετοχή στο 17ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Καρδίτσας. Βραβείο Α’ ανδρικού ρόλου (Βαγγέλλης Μετοχαράκης)
Μάιος 2001
«Το κόκκινο ρόγδι». Συμμετοχή στο 2ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Βέροιας. 1ο Βραβείο συνόλου καλύτερης παράστασης. Βραβείο σκηνοθεσίας (Μάνος Μανιάς)
Βραβείο Α’ γυναικείου ρόλου (Κωνσταντίνα Σαρρή). Βραβείο Β’ ανδρικού ρόλου (Μάνος Μανιάς)
Ιανουάριος 2002
Η ΘΕΑ.Σ.Η. προσκεκλημένη από τη Μεικτή Παγκρητική Ένωση Αμερικής παρουσιάζει το έργο «Ζωή σε λόγου μας», στις εξής πόλεις: Νιού Τζέρσεϊ, Νέα Υόρκη, Πίτσμπουργκ, Βοστώνη, Ουάσιγκτον, Ντιτρόϊτ, Τάμπα, Φλόριντα.
Μάρτιος 2002
«Ερωτόκριτος». Συμμετοχή στο 18ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Καρδίτσας. Έπαινος ερμηνείας (Βαγγέλης Μαστορογιαννάκης). Έπαινος μουσικής (Γιάννης Ξυλούρης)
Μάιος 2002
«Ερωτόκριτος». Συμμετοχή στο 3ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Βέροιας. 1ο Βραβείο καλύτερης παράστασης . Βραβείο σκηνοθεσίας (Μάνος Μανιάς)
Βραβείο Α’ γυναικείου ρόλου (Κωνσταντίνα Σαρρή). Βραβείο Α’ ανδρικού ρόλου (Μιχάλης Μπαλαμούτσος). Βραβείο Β’ γυναικείου ρόλου (Νίνα Γεραρχάκη)
Βραβείο Β’ ανδρικού ρόλου (Βαγγέλης Μαστορογιαννάκης). Βραβείο μουσικής (Γιάννης Ξυλούρης)
Μάιος 2004
Ο υποψήφιος βουλευτής. Συμμέτοχη στο φεστιβάλ ΒΕΡΟΙΑΣ. Βραβείο σκηνοθεσίας (Μάνος Μανιας)
Μάρτιος 2005
Ο βάλτος είναι πάντα εκεί. Συμμέτοχη στο  φεστιβάλ Καρδίτσας. Βραβείο Α γυναικείου ρόλου (Κωνσταντίνα Σαρρή). Βραβείο επιλογής έργου
Αύγουστος 2009
«Ο Πατούχας». Συμμετοχή στο Φεστιβάλ Κορίνθου. Βραβείο Α’ ανδρικού ρόλου (Γιώργος Αποστολάκης). Βραβείο Μουσικής επιμέλειας (Μάνος Μανιάς)
Μάρτιος 2013
Συμμετοχή στο 29ο  Πανελλήνιο Φεστιβάλ Καρδίτσας με το έργο  «Συμπέθεροι από τα Τίρανα». Βραβείο Α΄ γυναικείου ρόλου Μιχαέλα Βρυθιά.
Σεπτέμβριος 2015
Συμμετοχή στο 16ο  Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ορεστιάδας με το έργο «Μπεσαμέλ» του Μάνου Μανιά. Βραβείο φωτισμού και βραβείο β΄ καλύτερης παράστασης.

afisa

•    Τα έργα που έχει ανεβάσει η Θεατρική Σκηνή Ηρακλείου μέχρι σήμερα είναι:
1983 Ο ΦΟΝΙΑΣ          Μ.ΕΥΘΥΜΙΑΔΗ
1984  ΠΑΛΙΑΤΣΟΥΡΕΣ           Μ.ΒΕΝΕΡΗ
1984 ΨΟΦΙΟΙ ΚΟΡΙΟΙ         Μ.ΕΥΘΥΜΙΑΔΗ
1985 ΕΚΕΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ     Κ.ΜΟΥΡΣΕΛΑ
1986 ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ             Ζ.ΓΕΝΚΕΡ
1987 ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ             Μ.ΚΟΡΡΕ
1988 ΕΪ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΠ’ΕΞΩ            Ο.ΣΑΡΟΠΑΝ
1988 Ο ΑΝΤΡΙΩΜΕΝΟΣ               ΧΩΛ.-ΜΙΝΤΛΜΑΝΣ
1989 ΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕΝΟΙ                      Β.ΡΩΤΑ
1989 ΕΤΣΙ ΣΩΘΗΚΕ ΤΟ ΔΑΣΟΣ             Μ.ΓΟΥΜΕΝΟΠΟΥΛΟΥ
1989 ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ         Α.ΜΙΛΛΕΡ
1990 ΕΡΩΦΙΛΗ                 Γ.ΧΟΡΤΑΤΣΗ
1991 ΤΟΥ ΨΗΛΟΜΥΤΗ Η ΚΡΗΤΗ        ΤΣΟΚΑΛΗ-ΒΕΡΙΚΙΟΥ
1992 ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ                Γ.ΣΚΟΥΡΤΗ
1993 ΤΟ ΘΕΡΙΟ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ             ΑΖΙΝ ΝΕΣΙΝ
1994 ΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΚΡΕΒΑΤΙ             Μ.ΚΟΡΡΕ
1994 ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΣΚΟΤΩΜΕΝΟΥ         Π.ΠΡΕΒΕΛΑΚΗ
1995 ΚΑΙ ΟΜΩΣ…ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ…                        Γ.ΤΑΪΠΛΙΑΔΗ
1995 ΔΟΝ ΚΑΜΙΛΟ                 ΣΩΤΗΡΗ ΠΑΤΑΤΖΗ
1995 ΜΑΝΑ-ΜΗΤΕΡΑ-ΜΑΜΑ             Γ.ΔΙΑΛΕΓΜΕΝΟΥ
1996 Η ΔΡΑΚΑΙΝΑ                ΔΗΜ. ΜΠΟΓΡΗ
1996-97 Η ΚΛΕΨΑ                Ρ.ΟΡΦΑΝΟΥΔΑΚΗ
1998 Ο ΜΥΛΟΣ                               Ρ.ΟΡΦΑΝΟΥΔΑΚΗ
1999 Ο ΠΑΤΟΥΧΑΣ                 Ι.ΚΟΝΔΥΛΑΚΗ
1999 ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΑΝΑΡΙΑ             Α.ΓΑΛΑΝΟΥ
2000 ΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ        Μ.ΚΟΡΡΕ
2000 ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΡΟΓΔΙ            Μ.ΜΑΝΙΑ
2001 ΔΟΝ ΚΑΜΙΛΟ         Σ.ΠΑΤΑΤΖΗ
2001 ΖΩΗ ΣΕ ΛΟΓΟΥ ΜΑΣ             Μ.ΜΑΝΙΑ
2002 ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ                 Β.ΚΟΡΝΑΡΟΥ
2002 Η ΚΛΕΨΑ          Ρ.ΟΡΦΑΝΟΥΔΑΚΗ
2003 Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΞΑΝΑΣΤΑΥΡΩΝΕΤΑΙ         Ν.ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ
2003 ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ         Μ.ΜΑΝΙΑ
2004 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ               Σ.ΚΑΡΥΔΗ
2005 Ο ΒΑΛΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ         Γ.ΤΑΪΠΛΙΑΔΗ
2005 ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ…         Μ.ΜΑΝΙΑ
2005 ΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΓΑΜΟΣ             ΦΕΔΕΡΙΚΟ ΓΚΑΡΘΙΑ ΛΟΡΚΑ
2006 Ο ΑΗ ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΗ ΛΕΡΑ         ΡΕΠΠΑ-ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
2006 ΜΑΧΑΙΡΙ ΔΙΚΟΠΟ                 Μ.ΜΑΝΙΑ
2007 ΔΥΟΜΙΣΗ ΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΛΤΟΓΚ     ΡΕΠΠΑ-ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
2007 ΦΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ            ΔΗΜΗΤΡΗ ΨΑΘΑ
2008 ΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΙΖΑ     ΡΕΠΠΑ-ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
2008 ΦΟΥΡΤΟΥΝΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΑΚΗΔΕΣ       Λ.ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ
2009 ΜΠΑΜΠΑ…ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΕΘΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  ΡΗΓΑ-ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
2009 Ο ΠΑΤΟΥΧΑΣ          ΙΩΑΝΝΗ ΚΟΝΔΥΛΑΚΗ
2010 ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΑ           Μ.ΜΑΝΙΑ
2010 ΓΚΟΛΦΩ ALA KRETA…2010          Σ.ΠΕΡΕΣΙΑΔΗ
2010 ΖΟΡΜΠΑ ΜΑΘΕ ΜΕ ΝΑ ΧΟΡΕΥΩ   ΝΙΚΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ
2011 ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΙΧΑΛΗΣ            ΝΙΚΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ
2012 ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ    ΡΗΓΑ-ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
2012 ΤΟΥ ΚΟΥΤΡΟΥΛΗ Ο ΓΑΜΟΣ    ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΡΙΖΟΥ ΡΑΓΚΑΒΗ
2012 ΚΙ ΕΤΣΙ ΣΩΘΗΚΕ ΤΟ ΔΑΣΟΣ        ΜΑΡΙΑΣ ΓΟΥΜΕΝΟΠΟΥΛΟΥ
2013 ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΙΡΑΝΑ    ΡΕΠΠΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
2013 ΤΟ ΣΚΛΑΒΙ         ΞΕΝΙΑΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ
2014 ΡΑΟΥΣ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ         ΡΕΠΠΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
2014 ΜΥΓΑ ΤΣΕΤΣΕ           ΡΕΠΠΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
2014 ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΜΕ ΡΟΥΜΙ     ΡΕΠΠΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
2014  ΤΡΕΛΑΝΤΩΝΗΣ (ΠΑΙΔΙΚΟ)     Π.Σ ΔΕΛΤΑ
2015 ΚΕΡΑΜΙΔΟΤΡΕΧΑΛΟΣ (ΠΑΙΔΙΚΟ)     ΑΛΚΗΣ ΖΕΗ
2015 ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΕΜΕΝΑ     Π. ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ –  ΑΡΓΥΡΗ ΓΙΑΜΑΛΟΓΛΟΥ
2016 ΠΕΝΤΕ ΣΙΩΠΕΣ            ΣΙΛΑ ΣΤΗΒΕΝΣΟΝ

2016-08-08 19.53.33


Οργάνωση – επιμέλεια αφιερώματος: Νάσος Μπράτσος
Σχετικές ειδήσεις: 

6ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου «Δίστομο 2016»
 
6ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου «Δίστομο 2016» – Το ert.gr παρουσιάζει τη θεατρική ομάδα «Ονειροβάτες»