Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Μεγάλο συλλαλητήριο για την ΕΡΤ στη Μυτιλήνη




Ένα μεγάλο συλλαλητήριο ενάντια στο κλείσιμο της ΕΡΤ πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 9 Ιουλίου στο κέντρο της Μυτιλήνης. 800 ως 1.000 εργαζόμενοι του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα που απεύθυναν οι εργαζόμενοι της ΕΡΑ Αιγαίου. Αισθητή έκαναν την παρουσία τους στην κινητοποίηση οι σχολικοί φύλακες, οι εργαζόμενοι στο Δήμο Λέσβου και οι εκπαιδευτικοί της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Δηλαδή οι εργαζόμενοι από τους κλάδους του δημόσιου τομέα στους οποίους εφαρμόζεται άμεσα το μέτρο της διαθεσιμότητα κι από τους οποίους θα προκύψουν απολύσεις λίγους μήνες αργότερα. Η συγκέντρωση που είχε σαφέστατο αντικυβερνητικό χρώμα πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Σαπφούς της Μυτιλήνης και μετά από τις σύντομες ομιλίες πραγματοποιήθηκε πορεία στο κέντρο της πόλης.

Πηγή: εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ Λέσβου





...ανταπόκριση από ΕΡΑ Αιγαίου...

Μεγαλειώδης συγκέντρωση χθες στην πλατεία Σαπφούς για την ΕΡΤ.

Όλοι οι εργαζόμενοι ενωμένοι σαν μια γροθιά.

Στο κάλεσμα των εργαζομένων της ΕΡα Αιγαίου βροντερό παρών έδωσαν όλες οι κατηγορίες εργαζομένων όπως εκπαιδευτικοί, σχολικοί φύλακες, δημοτικοί αστυνομικοί, εκπαιδευτικοί, συνταξιούχοι, γιατροί και προσωπικό των νοσοκομείων, ιδιωτικοί και δημόσιοι υπάλληλοι, άνεργοι και αυτοαπασχολούμενοι.


Στο κάλεσμα συμμετείχαν τα Πρωτοβάθμια σωματεία στο σύνολό τους το Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ Λέσβου και το Εργατικό Κέντρο Λέσβου που από την πρώτη στιγμή βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων στην ΕΡα Αιγαίου παρέχοντας κάθε δυνατή στήριξη στον αγώνα τους.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Bίντεο
http://www.youtube.com/watch?v=JCkG-k_R0aI&feature=share&list=UUF6DsrgGXe_S_Yqn8QayA9Q