Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

ΕΣΗΕΠΗΝ: ανακοίνωση- καταγγελία για προκήρυξη στη Δημόσια Τηλεόραση


Κυ 28/7/2013
24 Ιουλίου 2013


   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΠΗΝ καταγγέλλει  την έκδοση της χθεσινής προκήρυξης πρόσληψης προσωπικού (δημοσιογράφων,
τεχνικών, διοικητικών), για τις ανάγκες λειτουργίας του «μεταβατικού»  μορφώματος «Δ.Τ»., που προετοιμάζει το εγχείρημα της ΝΕΡΙΤ.

Η κυβέρνηση με αυτό τον τρόπο αποδεικνύει ότι έχει ως στόχο τον στραγγαλισμό της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης και της χειραγώγησής της στην κατεύθυνση της εξυπηρέτησης των δικών της σχεδίων και συμφερόντων.
           Την ίδια στιγμή ακολουθεί  τακτικές διάσπασης του αγώνα του κλάδου, δείχνοντας έτσι ξεκάθαρα ότι ο περίφημος διάλογος δεν ήταν τίποτα περισσότερο από προσχηματικός αφού μάλιστα τον υπονόμευσε από την πρώτη στιγμή.
 Στο πλαίσιο αυτό, και με πάγια αρχή την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των συναδέλφων μας εργαζομένων στην ΕΡΤ ΑΕ, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΠΗΝ καλεί όλους τους δημοσιογράφους του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα, να μη συμβάλλουν με κανένα τρόπο στην υλοποίηση του  σχεδιασμού της κυβέρνησης που χειραγωγεί την ενημέρωση ενώ παράλληλα ευτελίζει τον κλάδο και μετατρέπει τον δημοσιογραφικό κόσμο σε άβουλο όργανο ενεργειών που δεν έχουν καμία ηθική νομιμοποίηση στο σύνολο της ελληνικής κοινωνίας.