Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Ανακοίνωση του Κεντρικού Συντονιστικού της ΚΕΕΡΦΑ για τις διώξεις κατά του συντονιστή της ΚΕΕΡΦΑ και δημοτικού συμβούλου Αθήνας Πέτρου Κωνσταντίνου

ΚΕΕΡΦΑ- ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

Ανακοίνωση του Κεντρικού Συντονιστικού της ΚΕΕΡΦΑ για τις διώξεις κατά του συντονιστή της ΚΕΕΡΦΑ και δημοτικού συμβούλου Αθήνας Πέτρου Κωνσταντίνου

Αθήνα  26/07/2013

Η δίωξη της Εισαγγελίας «κατά αγνώστων» για δημοσίευμα της Κίνησης Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή για τους θανάτους των Αλβανών δραπετών μετά από την καταδίωξη της ΕΛΑΣ είναι μια απαράδεκτη πράξη λογοκρισίας και φίμωσης που θυμίζει άλλες εποχές.
Είχαν προηγηθεί οι υστερικές κραυγές των φασιστών κατά του Πέτρου Κωνσταντίνου, συντονιστή της ΚΕΕΡΦΑ και δημοτικού συμβούλου Αθήνας με πλήρη διαστρέβλωση των απόψεων της ΚΕΕΡΦΑ κατά την πάγια τακτική του γκαιμπελισμού που ασπάζονται.
Φαίνεται όμως ότι το τελευταίο διάστημα έχει στηθεί μια ολόκληρη βιομηχανία μηνύσεων κατά του δημοτικού συμβούλου Αθήνας της Ανταρσία στις Γειτονιές της Αθήνας.
-Στις 27 Ιούνη κατέθεσε μήνυση ο δικηγόρος Ανδριόπουλος, ο οποίος είχε μηνύσει την εφημερίδα Εργατική Αλληλεγγύη για δημοσίευμα της.
-Στις 17 Ιούλη ο  Πρόεδρος του Δ.Σ  του Γηροκομείου Αθηνών αρχιμανδρίτης Προκόπιος Μπούμπα  κατέθεσε μήνυση κατά του Π.Κωνσταντίνου , ο οποίος είχε ανοίξει δημόσια την αντιπαράθεση μαζί του με τοποθετήσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας  για την συρρίκνωση του ιδρύματος και το γεγονός ότι παραμένουν απλήρωτοι οι εργαζόμενοι;
Δηλώνουμε ότι η βιομηχανία διώξεων πολυποίκιλων μηχανισμών και η απόπειρα φίμωσης και τρομοκράτησης των θα πέσει στο κενό.
Θα συνεχίσουμε να κάνουμε το καθήκον μας.
Η ΚΕΕΡΦΑ αταλάντευτα θα συνεχίσει να είναι η φωνή των αντιστεκόμενων και των καταπιεσμένων, των κατατρεγμένων και των μεταναστών κατά των φασιστικών και ρατσιστικών επιθέσεων, κατά πολιτικών των Μνημονίου που σπέρνουν τη φτώχεια, και την ανεργία, κατά των κατασταλτικών πολιτικών της κυβέρνησης με τις επιστρατεύσεις απεργών, την καταστολή των κινητοποιήσεων και των δημοκρατικών δικαιωμάτων. Θα βρεθούμε στο πλευρό των αγωνιζόμενων εκπαιδευτικών, δημοτικών υπαλλήλων, εργαζομένων στα νοσοκομεία και της ΕΡΤ που αντιστέκονται στην λαίλαπα των απολύσεων και της διάλυσης των δημόσιων υπηρεσιών.
Το επόμενο μεγάλο ραντεβού του κινήματος μας είναι η Αντιφασιστική Συνάντηση στην Αθήνα, στο Γήπεδο Μπάσκετ Ρούφ στις 5-6 Οκτώβρη.

Επικοινωνία με Πέτρο Κωνσταντίνου ,τηλ 6932828964