Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Δυναμικό παρόν από την κοινωνία, κρυμμένοι οι θεσμικοί εκπρόσωποι των σωματείων των ΜΜΕ


...αναδημοσίευση από το http://financialcrimesnews.blogspot.gr...

Μαζική ήταν η σημερινή απεργιακή διαδήλωση, δείγμα των διαθέσεων του κόσμου, αλλά και με τους «συνήθεις» απόντες από το χώρο των ΜΜΕ (με παρουσία μόνο της ΠΟΣΠΕΡΤ).

Άλλες φορές έλεγαν ότι πρέπει τα ΜΜΕ να απεργούν μια μέρα πριν «για να προβάλλονται οι κινητοποιήσεις», τώρα ξέχασαν και αυτό.

Διοικήσεις κλαδικών σωματείων και ομοσπονδιών, κάλεσαν για συμμετοχή στη σημερινή απεργιακή συγκέντρωση-διαδήλωση και δεν κατέβηκαν ούτε αυτοί που αποτελούν τις διοικήσεις (σταθερή εξαίρεση η ΕΤΕΡ).  Τα ίδια είχαν κάνει και στο σαββατιάτικο συλλαλητήριο των ομοσπονδιών στις 29/6, τα ίδια είχαν κάνει και στο πρόσφατο συλλαλητήριο της Τρίτης 9/7  έξω από την ΕΡΤ. Υπογραφές και διακηρύξεις, αλλά άφαντοι στην πράξη. Για τους μνημονιακούς το καταλαβαίνουμε, παρεάκι του Στουρνάρα και του Σόιμπλε είναι, οι «άλλοι» που στα λόγια θέλουν και απεργιακή κλιμάκωση, που κρύβονται?

Δεν καλέστηκε καν προσυγκέντρωση για τα ΜΜΕ. Όσο για τους προσωρινά αφυπνισμένους από μακροχρόνιο λήθαργο, αρθογράφους πύρινων λόγων και διακηρύξεων στην πρόσφατη προεκλογική περίοδο της ΕΣΗΕΑ, τον μεγάλο αριθμό που στελέχωνε τα ψηφοδέλτια, τους εκπροσώπους σε θεσμικά όργανα εκτός ΔΣ (μικτό, πειθαρχικά, κλπ), μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού, όσοι «αξιοποίησαν» τη στάση εργασίας για να δώσουν το παρόν, όχι μόνο για την ΕΡΤ, ή μόνο για τα ΜΜΕ, αλλά συνολικά για την επίθεση που δέχεται η κοινωνία και η σημερινή μαζική συγκέντρωση-διαδήλωση, πιστοποίησε γι άλλη μια φορά, ότι ο συντεχνιακός καρκίνος και η εσωστρεφής αυταρέσκεια που υπάρχει στο χώρο των ΜΜΕ, επιβάλλεται να σπάσει.